Anička, Kuba & Babiš. Zmlkněte, hejtři, je to kampaň! A zadarmo!

Včera neděle byla, včera byl Andrejův čas a ten bohužel nejspíš za týden přijde zas... Až se člověk nediví, že to ti státem (ne)placení youtubeři raději zabalili, protože za tohle utrpení ani těch půl mega nestojí. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co přineslo poslední týdenní okénko do duše českého premiéra.

Čau lidi, vy si stěžujete na naše tvrdá opatření? Pak se podívejte, jak to funguje v Izraeli! Ale prosím vás nekoukejte se na to, jak skvěle tam očkují, to ne. Srovnávat budeme jen to, co nám Andrej povolí. A jestli budete zlobit, pak si pro vás na místo polednice přijde covidová ukrajinská uklízečka!

Andrejovo týdenní okénko bylo tentokrát zpestřeno i o distanční výuku zeměpisu a matematiky. Dozvěděli jsme se, že Cheb leží v Královéhradeckém kraji a 51 milionů za polní nemocnici v Letňanech jsou nejspíš jen drobné. Kam se na to hrabe toho půl mega, co měli dostat dvě děcka, aby našemu premiérovi, teda pardon... vládě udělali kampaň na tik toku.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.