Ivana Zemanová v červnu 2020 navštívila Náchod. Doprovodila jí vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO)
2. čtení rozpočtu 2021: Alena Schillerová (za ANO) (2.11.2020)
Alena Schillerová (za ANO) ve Sněmovně hájila daňový balíček i zrušení superhrubé mzdy včetně naávrhu premiéra Babiše (19.11.2020)
Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) na konferenci po jednání vlády. (16.10.2020)
Vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) hledala s vicepremiérem a ministrem vnitra Janem Hamáčkem cestu, jak zrušit superhrubou mzdu (18. 8. 2020)
10
Fotogalerie

Vlha, orel kulometník i slepice. Taková je prý naše Alenka

Alenka jako pipinka, pardon ptáček. To je téma uplynulých dní - fanoušek Aleny Schillerové vytvořil portfolio, kde ministryni financí srovnal s fotkami ptáků celého světa. Dokonce i Ále se to tak líbilo, že to sama sdílela. Asi neviděla tu fotku sebe a slepičky, o kousek níž. Sama to ale vylepšila příspěvkem o Palachovi, někdo by jí asi měl připomenout, jak moc se kamarádí s KSČM a jak moc se s nima Palach nekamarádil...

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.