Očkování proti covidu v ČR: Premiér Babiš na inspekci ve FN Motol
Očkování proti covidu v ČR: Premiér Babiš na inspekci ve FN Motol
Očkování proti covidu v ČR: Premiér Babiš na inspekci ve FN Motol
Očkování proti covidu v ČR: Premiér Babiš na inspekci ve FN Motol, vlevo její ředitel Miloslav Ludvík, někdejší ministr zdravotníctví
Ředitel FN Motol Miloslav Ludvík
7
Fotogalerie

Všetci kradnú! V Česku mizí vánoční ozdobičky a dokonce i čísla o epidemii

Vypadá to jakoby se nám tu s nástupem Pirátů na pražskou radnici rozmohl takový „premiérův“ nešvar... Všetci kradú a nic tu není svaté! Radnice si „vypůjčuje“ příspěvky na sociální síti, někdo oškubal ozdoby z nemocničního stromku a motolským dokonce zmizely i podstatné detaily z grafiky o epidemiologické situaci v nemocnici! Příhodně se tak stalo poté, co čísla začala hovořit trochu v neprospěch jejího ředitele... Více se dozvíte v novém díle pořadu Síťoviny internetové televize Mall.tv.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.