Adam Vojtěch hrdě vystoupil v Show Jana Krause.

Adam Vojtěch hrdě vystoupil v Show Jana Krause. Zdroj: Mall TV

Adam Vojtěch hrdě vystoupil v Show Jana Krause.
Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause
Dnešním dílem provází Marie Radostová a Martin Jirman.
Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch hovořil o své rezignaci a budoucích plánech v pořadu Epicentrum 7.10.2020
Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch hovořil o své rezignaci a budoucích plánech v pořadu Epicentrum 7.10.2020
16
Fotogalerie

Adam Vojtěch se vrací do hry: Místo aby chodil kanály, zpívá během zákazu zpěvu v Show Jana Krause

Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch byl hostem pořadu Show Jana Krause, kde předvedl nejenom své řečnické umění, ale také svůj hudební talent. Uvolil se, že divákům v divadle a u televizních obrazovek zazpívá píseň Franka Sinatry My way. A bylo to jako vrátit se na prkna SuperStar. 

Exministr se se svým výkonem pochlubil na všech sociálních sítích a světe div se, od postarších fanynek a fanoušků posbíral většinou kladné recenze a žádosti o uspořádání koncertu. Je to tedy jasné. Politická kariéra byla jen dobře mířené PR ke vzkříšení mrtvé kariéry zpěváka. Ostatně...mnohé by to vysvětlovalo. Na zbytek se podívejte v pořadu internetové televize Mall.tv Síťoviny.

Video ke článku zhlédněte zde:

Martin Jirman a Marie Radostová jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.