Český premiér Andrej Babiš (ANO) si pořídil nového psa. Na twitteru se pochlubil fotografií z průhonické sokolovny, na které pózuje se štěnětem červeného toy pudla jménem Gigi.

Český premiér Andrej Babiš (ANO) si pořídil nového psa. Na twitteru se pochlubil fotografií z průhonické sokolovny, na které pózuje se štěnětem červeného toy pudla jménem Gigi. Zdroj: Twitter Andreje Babiše

Andrej Babiš a jeho nový pes Gigi. Jedno oko nezůstane suché, zatímco naše země spěje do blázince

Události Luďka Staňka jsou zpět. V nové sezoně a plné síle. A hned je potřeba vyřídit nahromaděné resty za uplynulých čtrnáct dní. A že jich nebylo málo…

Ale začneme hned velmi aktuálně. Tabulka nebezpečnosti nakažení se covidem 19 zveřejněná týmem chytré karantény se nápadně podobá stejné tabulce, kterou měli v USA. Jen před pár měsíci. A my máme vysvětlení.

Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka:


Pak se také samozřejmě musíme vrátit k událostem okurkové sezony, která ale vůbec nebyla tak okurková, jak se zdálo. A co my bychom dali za okurky, že ano. Takže se podíváme, jak se měl ministr Adam Vojtěch, co jsme tady nebyli, a nakoukneme i do nového psího útulku v Průhonicích.

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.