Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO), středočeská hejtmanka při rozhovoru pro Blesk Zprávy

Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO), středočeská hejtmanka při rozhovoru pro Blesk Zprávy Zdroj: Blesk

Pravidelné statisícové odměny krajským úředníkům? Štědrost hejtmanky Jermanové nezná mezí

Dnes se podíváme tam, kde by chtěl žít každý. A ne, nemyslíme tím České Budějovice, tam chce žít skutečně jen málokdo. Podíváme se blíže Praze. Celý díl Událostí Luďka staňka najdete v článku.

Konkrétně do Středočeského kraje, kde vládne osvícená a moudrá žena, která má velmi ráda lidi. A nejraději má své podřízené, kterým svoje city dává najevo způsobem, kterému rozumí všichni. Tedy penězi.

Celý díl Událostí Luďka Staňka:

 

Ano středočeská hejtmanka Pokorná - Jermanová miluje své podřízené natolik, že je zahrnuje láskou a především penězi, protože velmi dobře ví, stejně jako my všichni, že když máte peníze, lásku už nějak seženete, ale naopak to funguje hůř. A podíváme se také ke kancléři Mynářovi, který se rozhodl zamyslet se nad problémem stárnutí naší populace.

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.