Andrej Babiš (AO) s červenou čepicí Silné Česko, kterou okopíroval od Donalda Trumpa

Andrej Babiš (AO) s červenou čepicí Silné Česko, kterou okopíroval od Donalda Trumpa Zdroj: Foto Blesk - Jakub Poláček

Čekají nás nejzbytečnější volby na severní polokouli? Třeba Andreje Babiše vůbec nezajímají

Co nevidět nás čekají nejzbytečnější, nejbizarnější a zároveň nejzábavnější volby  – totiž krajské volby v karanténě. A přesně tohle by se dalo říci i o naší Hitparádě brněnštiny! Nějaký ignorant by mohl říct, že to je opravdu zbytečná věc, ale každý, kdo si dnešní soutěžící poslechne, pochopí, že tu atmosféra začíná houstnout.

Na podzim nás čekají nejzbytečnější volby na celé severní polokouli. Třeba Andreje Babiše vůbec nezajímají, podíval se do koule a ta mu ukázala, že musí zachraňovat svět a nezabývat se blbostmi. Volby si tedy vzali zasvé naši poslanci. Předhánějí se v co nejvíce obskurních nápadech, jak lidem v karanténě umožnit volit. 

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Zatím vyhrává varianta pracovně nazvaná Rychle a zběsile. Haló, řekněte poslancům někdo, že žijeme v 21. století a že existuje internet! Ale ne, volit z auta je málo bizarní. Jak uvidíte v dnešních Událostech, poslanci šli ještě dál. Zdá se, že říjnové volby budou především i ty nejzábavnější. Nezapomeňte také hlasovat v naší Hitparádě brněnštiny a posílat nám své tipy!

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.

Krajské volby 2020: Do zastupitelstev krajů se bude volit 2. a 3. října>>>