nahoru

Bílý, nebo hnědý cukr? Hnědý je údajně zdravější, ale jaká je celá pravda? Nenechte se zmanipulovat

red29. srpna 2020 • 07:30
Bílý, nebo hnědý cukr? Nenechte se zmanipulovat
Bílý, nebo hnědý cukr? Nenechte se zmanipulovat
• foto: 
Mall TV

Nezpochybnitelné zdravotní problémy způsobuje nadbytečná konzumace sacharózy. A tu obsahuje bohužel jak bílý, tak hnědý cukr. Roman Vaněk a Petr Havlíček objasňují další mýtus ve výživě.

Pořad Rozum v troubě je vážné i nevážné povídání o zaručených receptech, potravinách či produktech zdravé výživy, o nichž jejich autoři, výrobci a prodejci tvrdí, že díky nim budeme zdravější, šťastnější a plní energie.

Celý díl Rozumu v troubě můžete zhlédnout zde: 

 

Pořadem Rozum v troubě provází zvídavý šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a výživový specialista Petr Havlíček, kteří se snaží uvádět mnohdy rozporuplná tvrzení na pravou míru. Zřejmě totiž není vědního oboru, ve kterém by byl větší chaos, než je zdravá výživa.

red




Diskuse ke článku