Ruské ministerstvo zdravotnictví registruje první vakcínu proti COVID-19 na světě. Ruské Federální výzkumné středisko pro epidemiologii Gamaleya představilo dvousložkovou vakcínu proti koronaviru s názvem Gam-COVID-Vac.

Ruské ministerstvo zdravotnictví registruje první vakcínu proti COVID-19 na světě. Ruské Federální výzkumné středisko pro epidemiologii Gamaleya představilo dvousložkovou vakcínu proti koronaviru s názvem Gam-COVID-Vac. Zdroj: Profimedia

Ruská vakcína proti koronaviru ve vás nejspíš zůstane mnohem déle, než budou tvrdit

Ano Rusové přicházejí s první vakcínou proti covidu-19. Jak se jim asi povedlo vyvinout očkovací látku tak rychle? Celý díl Událostí Luďka Staňka najdete v článku.

Můžete si o Rusech myslet co chcete, ale jedna věc se jim nedá upřít a to, že se s věcma obecně moc neserou. Dál se dozvíme, že v Číně si s netopýry nedají pokoj, v Brně se dějí nepříjemnosti a že koronavirus mění školní docházku. Dálkové studium bude povinné.

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.