Video placeholde

Když si ženy Hollywoodu dávají přes držku: Cameron Diaz, Margot Robbie a 35 dalších v epické virální bitce

Margot Robbie, Scarlett Johansson a Drew Barrymore byly mezi dalšími hollywoodskými hvězdami, které se zúčastnily epické bitky v nevídané „Boss Bitch Fight“. Celou akci zorganizovala Zoë Bell, herečka a kaskadérka z Nového Zélandu, která nejvíce proslula kaskadérskými kousky ve filmech Kill Bill, kde schytávala rány a pády za Umu Thurman, předtím zas zastupovala v nebezpečných situacích Lucy Lawless při natáčení seriálu Xena: Princezna bojovnice.

Nejenom my smrtelníci, ale i hollywoodské celebrity se v karanténě často nudí, a jelikož filmová produkce je pozastavena a jejich expozice v médiích pomalým tempem upadá, je potřeba se nějakým způsobem zabavit, a pokud z toho vznikne virální video, tak zemřou rovnou dvě mouchy jednou ranou. Výborně se s tím popasovalo 38 hereček a kaskadérek filmového světa, které daly dohromady pětiminutové video zachycující jejich bojové dovednosti. Herečky, jež se ve virálu objeví, v posledních letech hrály role největších drsňaček a nyní je prý čas si je náležitě připomenout.

Ve videu v následujícím pořadí uvidíme tváře patřící k těmto jménům: Zoë Bell, Lucy Lawless, Tara Macken, Drew Barrymore, Juliette Lewis, Tamiko Brownlee, Rosario Dawson, Amy Johnson, Cameron Diaz, Kim Murphy, Daniela Ruah, Michaela MaAllister, Kaitlin Olson, Lauren Mary Kim, Florence Pugh, Julia Butters, Angela Meryl, Sarah Irwin, Daryl Hannah, Sophia Di Martino, Tracie Thoms, Shauna Duggins, Zoe Saldana, Ming Qiu, Renee Goldsberry, Rosie Perez, Lilly Aspell, Thandie Newton, Mel Stubbs, Jessie Graff, Monique Ganderton, Halle Berry, Heidi Moneymaker, Scarlett Johansson, Dayna Grant, Margot Robbie, Renae Moneymaker, znovu Zoë Bell a úplně na konci zpěvačka KT Tunstall.