Za online nákupy si můžete nechat zaplatit. Řešením je Tipli.cz

Za online nákupy si můžete nechat zaplatit. Řešením je Tipli.cz Zdroj: Tipli

Za online nákupy si můžete nechat zaplatit. Řešením je Tipli.cz

Že to zní nemožně? Naopak. Díky cashbackovému portálu Tipli je to dokonce velmi snadné. Za nákup, který začnete prokliknutím z jeho profilu na Tipli, vám tento web zaplatí až 25 % utracené částky. Jako odměnu za nákup. Podívejme se, jak to funguje.

Tipli je cashbackový portál. Když nakoupíte na nějakém e-shopu, která má na Tipli profil, zaplatí vám část z ceny objednávky zpět. Záhada, jak se to může někomu vyplatit, se rozřeší, když nakoukneme do zákulisí. Tipli vlastně dělá reklamu a přivádí zákazníky. Za každého zákazníka dostane určitou předem domluvenou částku, a o tu se pak rozdělí s vámi – zákazníky, díky kterým je celý proces možný.

Na Tipli najdete přes 690 obchodů a cashback sahá až ke 25 %. Jednou z největších kategorií obchodů je móda a obuv. Nikdy totiž není dost možností, jak ušetřit při rozšiřování šatníků. Proto Tipli stále rozšiřuje počet e-shopů, se kterými spolupracuje, a nabízí cashback také pro nové populární weby. Například za nákup na About You vám teď vrátí až 7,5 %. Nechybí ale ani klasika jako stylový ZOOT.

Za online nákupy si můžete nechat zaplatit. Řešením je Tipli.czZa online nákupy si můžete nechat zaplatit. Řešením je Tipli.cz | Tipli

Základem je se na Tipli zdarma registrovat

Abyste mohli získávat cashback za nákupy, musíte se na Tipli registrovat. Je to nejlepší způsob, jak zaručit, že se peníze vrátí právě vám. Registrace je zdarma, byl by nesmysl nechat si platit za vracení peněz. Samotný nákup pak uskutečníte jednoduše. Obchod najdete na Tipli a pomocí oranžového tlačítka se přesměrujete přímo na stránky prodejce, do oficiálního e-shopu. Tam také zaplatíte. Platba za nákup vůbec nejde přes Tipli. Obchodník pouze předá informaci o ceně, na základě které se cashback vypočítá.

Mezi obchody, ve kterých lze nakupovat s cashbackem, patří také prodejci služeb. Pojištění, kurýrní služby nebo třeba ubytování a doprava. Pokud rádi cestujete, víte, jak vysoké dokáží ceny za ubytování a cestování být. Letenky, jízdenky v mezinárodních autobusech nebo rovnou krátkodobé bydlení. Tipli je v takovém případě skvělý nástroj, jak ušetřit. Díky, tomu, že se cashback počítá v procentech, roste s cenou i odměna. Za pár nocí na rodinné dovolené, které koupíte přes Booking.com tak ušetříte klidně i stovky korun.

Není cashback? Bude sleva!

Někdy se stane, že není možné domluvit s prodejcem výši cashbacku, která by vyhovovala všem stranám. I v takovém případě se ale vyplatí omrknout profil daného obchodu na Tipli. Najdete zde totiž aktuální slevy, slevové kupony a jiné mimořádné nabídky. Příkladem budiž Alza.cz. Cashbacková spolupráce zatím nefunguje, ale slev a jiných akcí jsme napočítali 44. Tipli má celý tým lidí zajišťující aktuálnost informací. Kdybyste přesto našli nějakou nesrovnalost, vyřeší ji s vámi zákaznická podpora.