Video placeholde
Voayer: První stálá expozice skutečně nahých lidí
Voayer: První stálá expozice skutečně nahých lidí
Voayer: První stálá expozice skutečně nahých lidí
Voayer: První stálá expozice skutečně nahých lidí
Voayer: První stálá expozice skutečně nahých lidí
18
Fotogalerie

Prsa, klíny a penisy místo obrazů. V Praze se otevřela první galerie plná nahých lidí. Dotyk povolen

Pět dívek a dva muži. Všichni nazí v různých pózách a na různých místech v jedné velké místnosti. Jedna dívka je v kleci, dvě se po vzoru koček líně valí na sedačkách a postelích. Další se přísně dívá z improvizovaného lesa na to, jak poslední dívku svazují do kozelce. A k tomu všemu dvojice nahých mužů. To je první pohled, který se vám naskytne, když na Václavském náměstí vyjedete v Domě módy do 4. patra. Nachází se tu totiž expozice VOAYER GALLERY a díky ní i první stálá výstava skutečně nahých lidí na světě. Stále si to nedovede představit? Tak se podívejte na naše video a fotogalerii.

Za projektem stojí Slovák Mário Petreje, který zorganizoval v Praze a Bratislavě již několik kontroverzních výstav skutečných nahých žen i mužů. Vždy se ale jednalo jen o projekty na pár dní. Tentokrát jsou záměry mnohem větší. Galerii Voayer totiž můžete navštívit až do konce roku od úterý do neděle a každý den se představí nová sedmička exponátů.

Se sháněním modelů organizátoři problém nemají. Už teď se jim přihlásilo 150 lidí a zájem je stále velký. Jak už je na Petrejových projektech zvykem, i tentokrát se smí na vystavené exponáty sahat. Vždy jen ale do míry, které nahá žena či muž dovolí a za použití gumových rukavic.

Vstupenka stojí 550 korun, na výstavě se smí fotografovat, ale ne natáčet. Vstup je povolen od 18 let. A pokud vás při návštěvě napadne touha se také svléknout, nikdo vám bránit nebude. "Počítáme s tím, že stejně jako na výstavách, i v galerii se najdou odvážní návštěvníci, kteří se budou chtít stát exponátem. I na nich samozřejmě myslíme a bude tu pro ně vždy místo připravené," uzavírá Mário Petreje.

Co na takovou výstavu říkáte? Šli byste se podívat? Podívejte se na naše video v úvodu článku, ve kterém nechybí dívka v kleci či představená technik svazování. Následně si můžete prolistovat i naši fotogalerii.