Video placeholde

Zapomeňte na dárkovou tašku. Naučte se balit lahve do vánočního papíru jako profesionál

Když už si sami před sebou přiznáte, že na další originální dárek už prostě nemáte mentální kapacitu, a vyrazíte do obchodu s lihovinami, zkuste projednou k lahvi nekoupit nevkusnou dárkovou tašku, ale zabalte ji doma vlastnoručně do papíru. Je to snadné a výsledek opravdu stojí za to. Podívejte se, jak zabalíte středně velkou lahev slivovice za 60 sekund díky našemu videu!

Po zhlédnutí videa jste už téměř certifikovaným odborníkem na balení dárků. Certifikát vám sice nevystavíme, ale můžete použít náš originální balicí papír a své dárky tak udělat opravdu speciální. Najdete jej v každém vánočním Reflexu, který je k dostání od 20. prosince do 2. ledna. Celkem můžete narazit na čtyři varianty od čtyř grafiků tohoto časopisu (Jana Ignáce Říhy, TMBK, Marka Douši a Štěpána Mareše). Své dárky tak můžete balit nejen do papíru s tváří pana prezidenta, ale i do Zeleného Raoula, smutného Santy a motivu se zlatým Xkem.

Podívejte se, jak všechny verze papírů vypadají:

Vánoční balicí papír Reflexu.Vánoční balicí papír Reflexu.|Archív

Kromě balicích papírů najdete ve vánočním dvojčísle velký rozhovor s bratry Trojanovými, historickou procházku po Karlově mostě s informacemi, jaké v průvodcích nenajdete, i české graffiťáky po 25 letech a mnoho dalšího!

Reflex č. 51-52/2018Reflex č. 51-52/2018|Archív