Video placeholde

Penisy, kam se podíváš! V Praze se otevřela výstava Skutečně nahých mužů

Za sebou má čtyři výstavy skutečných nahých žen, z toho dvě, velmi úspěšné, uspořádal v Praze. Jedna se uskutečnila vloni v prostorách DUP39, druhá, ta poslední, letos naplnila Tančící dům. Nyní se jejich slovenský autor Mário Petreje rozhodl uspořádat Výstavu skutečných nahých mužů během víkendu 17. a 18. listopadu v prostoru Drive House na ulici Rubešova. „Jak jinak oslavit Den svobody, než nahotou?“ říká o výstavě i o výběru termínu její autor. Jak akce vypadala zjistíte ve videu v článku.

Během dvou výstavních dnů, kdy se každý den vystřídají jiní muži, si mohou návštěvníci prohlédnout více než dvacet skutečných nahých mužů různého věku, postav a rozměrů. A tak, jako jejich „kolegyně“ na předchozích výstavách, i oni se předvádí v různých BDSM pozicích a doplňcích.

Tak jako u nahých žen, i zde je povoleno se exponátů dotýkat v gumových lékařských rukavicích. „Chci být součástí Výstavy nahých mužů, protože jsem měl přítelkyni, která se zúčastnila Výstavy nahých žen. Byl to pro ni úžasný zážitek. Vyprávěla mi o tom a mě její dojmy hodně zasáhly. Začal jsem toužit zažít tu atmosféru a vidět výstavu na vlastní oči. To se mi splnilo na Výstavě v Tančícím domě. Přítelkyně tam byla znovu vystavena a já jsem jí záviděl. Líbilo se mi, jak si to dokázala užívat a já to chtěl taky zažít. Chci být dotykový model. Mám moc rád, když se někdo dotýká mého těla. Věřím, že si dotyky hodně užiju a výstava pro mě bude životním zážitkem,“ řekl jeden z vystavovaných živých exponátů.

Autor výstavy chce však zajít ještě dál a v dubnu příštího roku otevře v Domě módy na pražském Václavském náměstí stálou expozici skutečně nahých lidí. Galerie Voayer bude otevřena všechny dny kromě pondělků až do konce roku 2019.