Video placeholde

Nepozorného školáka v Brně smetla tramvaj. Děsivé video teď pouští dětem jako prevenci

Děsivou srážku dítěte a několikatunové tramvaje zachytila v Brně kamera z protější soupravy. Kluk se bezhlavě vrhl na Vídeňské ulici přímo pod kola kolosu ve snaze doběhnout ho v zastávce Celní. Následovala neodvratitelná srážka… 

Ostrůvky plné lidí ztuhly hrůzou. Skřípot brzd. Děsivá vteřina hrobového ticha. Pak křik, panika, zmatek a nářek. Všichni byli přesvědčení, že kluk je mrtvý. Při studentovi víceletého gymnázia Patrikovi ale stáli v tu chvíli všichni svatí. „Stal se zázrak. Chlapec přežil, ba dokonce jeho zranění nebyla vážná. Nemá naštěstí ani dlouhodobé následky,“ řekla Blesku mluvčí dopravního podniku Barbora Lukšová.

Chlapec se dokonce po chvilce sám provinile vrací k hloučku kamarádů. Řidič tramvaje ho ale odvádí, aby ho předal záchranářům. Hrůzostrašnou srážku, která se odehrála koncem října, zachytila od začátku do konce kamera v tramvaji stojící na protější koleji. A policisty a dopravce v Brně nyní podnítila k důraznému pohovoru se školáky. Video nyní dopravní podnik používá na podnět policie i jako odstrašující případ.

Více se dočtete ZDE >>>