Chester Bennington

Chester Bennington Zdroj: Wikipedia

Deprese má mnoho tváří, vzkázala vdova po Chesteru Benningtonovi a sdílela video pořízené těsně před jeho smrtí

Deprese často nevypadá tak, jak si možná myslíme. Lidé, kteří depresemi trpí, nemusí nutně vypadat ztrápeně, chodit jako tělo bez duše a neustále o své nemoci mluvit. Často to bývá právě naopak. Osvěta psychických chorob se postupně zlepšuje. Přispěla k ní nyní i vdova po zpěváku kapely Linkin Park, který před dvěma měsíci spáchal sebevraždu.

Talinda Benningtonová, druhá manželka Chestera Benningtona, který v letošním červenci v důsledku těžkých depresí spáchal sebevraždu, se rozhodla na sociální síť Twitter sdílet video, které, jak sama napsala, doprovází „nejosobnější příspěvek, jaký kdy zveřejnila“. Druhá manželka zpěváka kapely Linkin Park sdílela video, které vzniklo pouhý den a půl před Chesterovou smrtí.

„Takhle vypadá deprese, pouhých 36 hodin před jeho smrtí,“ napsala Talinda Benningtonová. Chester vypadá na videu spokojeně, baví se se svým jedenáctiletým synem Tylorem a nic nenaznačuje tomu, že by byl v duševní nepohodě. Jenže už o den a půl později našla losangeleská policie tělo slavného zpěváka bez známek života. Záhy pak oznámila, že šlo s jistotou o sebevraždu.