Video placeholde

Komentátor Záruba baví internet: Emoce při zápase s Finy ho vyřadily z živého vysílání

Jako by byl na prvním světovém šampionátu… Komentátora Roberta Zárubu (49) při obratu českého týmu na mistrovství světa proti Finsku (4:3 s.n.) zcela pohltily emoce. Vyrovnání ho tak vykolejilo, že se omylem vypnul z vysílání. Teď se jeho »sólíčkem« baví internet.

Záruba se běžně nechává strhnout děním na ledě. Jeho hláška: „Rachna, kachna, to, to letělo.“ je nesmrtelná. Také ve Francii za mikrofonem řádí! V zápase s Finskem dostal svůj výkon na absolutní vrchol.

Po gólu Záruba řval, bušil do stolu, až jeho počítačová myš létala do vzduchu. Jenže po pár sekundách zjistil, že vypadl z živého vysílání! Zvedl se z komentátorského stanoviště, ve zmatku se snažil najít chybu, ale byl odměněn dvěma trestnými televizními minutami!

Do přímého přenosu se připojil za chvilku, mezitím jeho roli přebrali moderátoři ve studiu. „Především se omlouvám za výpadek. Malý otřes v hale Bercy, jehož původcem byl ovšem Jan Kovář - a já jen tupým nástrojem - vyhodil vypínač. Stačilo jen zmáčknout červené tlačítko a byli jsme zpátky, ale hledejte ho v té změti kabelů,“ vtipkoval Záruba po skvělé bitvě na sociální síti. Už asi věděl, že se jeho kousky bude bavit celý internet…

Vše o hokejovém mistrovství světa čtěte na webu iSport.cz >>>