Video placeholde

Všechny Bondovy káry: Výstava Bond in Motion přivezla do Prahy auta, čluny i letadla agenta 007

Legendární Aston Martin (s kulomety i bez), jetpack, sovětská stíhačka, helikoptéra s obří motorovou pilou nebo bitevní vznášedlo. To je jen pár příkladů z desítek dopravních prostředků, které můžete vidět na pražském Výstavišti v rámci výstavy Bond in Motion. Potěší všechny milovníky aut a techniky, fanoušky Jamese Bonda, ale i lidi, kteří prostě jen chtějí vidět něco vážně pěknýho. A na baru servírují věci, co se dají protřepat, nemíchat. Zkrátka zábava pro celou rodinu!

James Bond je celý hlavně o stylu. V padesátých letech ho Ian Fleming napsal jako absolutní ztělesnění maskulinity dané éry, jako někdo, kým každý muž chce být. A tomu podléhá naprosto všechno. Fantastické obleky, účes, co vždycky drží, cigarety (dokud byly cool), legendární drinky a samozřejmě auta. Ta jsou naprosto neooddělitelnou součástí agenta 007.

Výstava Bond in Motion dala dohromady všechny důležité (a hromadu nedůležitých) dopravních prostředků z bondovské série a teď s nimi obráží svět, celkem osmdesát exponátů! V Praze můžete rozstřílené i nerozstřílené káry, havarované vrtulníky, vznášející se bicykly, čluny a stíhačky vidět každý týden od čtvrtka do neděle až do konce března. A věřte nám, že to stojí za to. 

Schválně koukněte na video!