Internetový adresář Reflexu č. 12

Londýňané musejí mít vždycky něco extra... Řekni mi, co čteš, a já ti řeknu ... Zajímá vás jídlo? Ne, neptám se, jestli patříte mezi ty snoby, co dokáží mluvit půl hodiny o nakrájené petrželové nati a jsou u vytržení z blahodárných účinků čekanky. Má otázka zní, jestli se rádi čas od času dobře najíte.


Londýňané musejí mít vždycky něco extra. Před pár roky šokovali svět literárně skvělým (a možná tedy podvrženým) internetovým deníkem luxusní prostitutky, teď se zase snaží zaujmout prvním blogem městského holuba. Není tak stylisticky vytříbený jako blog zmíněné dámy (http://belledejouruk.blogspot.com), na holuba je to však víc než slušný výkon. Teď se jen modleme, aby nedostal ptačí chřipku!


http://pigeonblog.wordpress.com/




Řekni mi, co čteš, a já ti řeknu ... vlastně ne, je to trochu jinak! Nakresli prase a webová stránka ti řekne, co jsi zač. Dokonce není vyloučeno, že ti řekne, že jsi pěkné prase.


http://drawapig.desktopcreatures.com




Zajímá vás jídlo? Ne, neptám se, jestli patříte mezi ty snoby, co dokáží mluvit půl hodiny o nakrájené petrželové nati a jsou u vytržení z blahodárných účinků čekanky. Má otázka zní, jestli se rádi čas od času dobře najíte. Pak by vás mohl potěšit blog pana Cuketky, který „neumí vařit, obsluhovat ani psát nebo recenzovat“. Tohle všechno dělá na svém blogu ... ve víc než stravitelné kvalitě.


http://www.cuketka.cz




Některé stránky určené ženám jsou navštěvovány výhradně muži. Ano, samozřejmě jde o weby firem nabízejících spodní prádlo. V tomto případě speciální podprsenku, která umí absorbovat nežádoucí pohyby poprsí při sportu. A nejen to, zájemcům ukáže, jak přesně to funguje. Chtěli jste vždycky vědět, jak se na ženských bimbají takové jedničky (cha cha), trojky (hm ...) nebo pětky (ty vogo!)? Od názorné demonstrace vás dělí pár kliků.


http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html