Letní soutěž o cestu do Brazílie je u konce

Chcete se podívat do Ria de Janeira? Prostřednictvím časopisu Reflex si můžete tento sen splnit. Stačí jen správně odpovědět na tři otázky, které jsme Vám postupně položili v Reflexu č. 29 až v Reflexu č. 31. Podrobnosti o soutěži o 300 věcných cen najdete uvnitř článku.

Třetí soutěžní otázku najdete v Reflexu č. 31.




Foto
Hlavní cena:7 denní pobyt v Rio de Janeiru pro 2 osoby organizovaný CK Marco Polo

300 dílčích cen:
V každém soutěžním kole získává prvních 100 soutěžících, kteří správně odpoví, následující věcné ceny.


1. - 4. cena: DVD
5. - 10. cena: VHS
11. - 50. cena: tričko Město bohů nebo Reflex

PRAVIDLA LETNÍ SOUTĚŽE O CESTU DO BRAZÍLIE


Hlasování

1. Své odpovědi na otázky zasílají soutěžící prostřednictvím SMS napsaných a odeslaných pomocí tlačítek mobilního telefonu na číslo 9001115, vždy do konce příslušného soutěžního kola a to v následujícím tvaru:

SOUTEZ_ MESTO BOHU_A-C_JMENO PRIJMENI MESTO PSC

Kdy _ je mezera a údaj A-C je možnost správné odpovědi na otázku

Příklad SMS:
Pokud si myslíte, že správné řešení je C , tak odešlete na číslo operátora SMS ve tvaru

SOUTEZ_ MESTO BOHU_C_JMENO PRIJMENI MESTO PSC

Počet odpovědí soutěžícího na otázky jednotlivých kol soutěže není omezen.

2. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Advanced Telecom Services Praha, s.r.o.

3. 100 nejrychlejších soutěžících kteří správně odpoví na soutěžní otázku získává v každém soutěžním kole jednu z dílčích cen. Všichni soutěžící, kteří zodpoví správně otázky
ze všech tří soutěžních kol postupují do slosování o hlavní cenu.

4. Uzávěrka I. kola je 23.7.2003, uzávěrka II. kola je 30.7.2003, uzávěrka III. kola
je 6. 8.2003 vždy do 24:00 (platí datum a čas přijetí SMS do systému). SMS odpovědi v rámci jednotlivých soutěžních kol, které budou doručeny po uzávěrce, nebudou
do slosování zařazeny.

5. Dílčí výhry z jednotlivých soutěžních kol budou výhercům zaslány do

6. Jméno výherce hlavní ceny bude zveřejněno v časopise REFLEX č. 35., který
vychází 28.8.2003


Cena za jednu SMS: Cena za jednu SMS je maximálně 15,-Kč včetně DPH. V ceně je již obsažena SMS potvrzující přijetí odpovědi.



Organizátory vědomostní soutěže jsou společnosti SPI International Czech Republic s.r.o.
a RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby starší 18 let, které jsou občany České republiky. Organizátoři neodpovídají za nedoručení odpovědí odeslaných účastníkem soutěže. Pro případ, že bude více soutěžících majících až na diakritiku shodné jméno, příjmení i obec uvádět, že jsou výhercem cen, použije se pro rozlišení telefonní číslo
ze kterého byla SMS odeslána. V případě, že toto rozlišení nebude dostačující , bude případná výhra předána tomu, kdo organizátorům předloží SIM kartu ze které byla vítězná SMS zpráva odeslána. Účastí v soutěži dávají soutěžící souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopisu REFLEX. Organizátoři soutěže si vyhrazují právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v jejím průběhu. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti SPI International Czech Republic s.r.o., RINGIER ČR a.s. a společnosti Advanced Telecom Services Praha, s.r.o. a jejich rodinní příslušníci.