Pravda o Linuxu

Mnoho fanoušků mých obecně oblíbených článků o operačním systému Linux jistě zaznamenalo, že jsem o tomto skvostu postmoderní technologie před několika týdny přestal psát. Nyní mohu odhalit proč.


Poté, co se profesionální linuxář při instalaci tohoto přívětivého a uživatelsky vlídného systému na můj computer čtyři hodiny potil a neuspěl, pochopil jsem, že fakt nemá cenu o něčem takovém psát. Ale to byla jen polovina argumentů. Stejnou subjektivní váhu pro mé rozhodnutí mělo i poznání, že o Linuxu je již vše napsáno. Či lépe: Linux je tak technologicky podloženou entitou, že už si o sobě píše obdivné texty sám! Chcete důkaz?
Já mám v Linuxu akcelerovanej desktop a vy ve Windowsech ne. Já v linuxu nemám viry, rootkity a ostatní bordel, kdežto vy ve Windowsech furt. Mně nehrozí, že mi spadne počítač, kdežto vám v jednom kuse. Já si můžu nastavit všechny barvičky v KDE, protože KDE rulezzz a ve Windowsech je to natvrdo šedé. Já mám zadarmo v Linuxu defaultně předinstalované už i aplikace kcalc, amarok, krusader a uptime daemon. Linux má OBROVSKY VELKÝ UPTIME, daleko větší než ty vaše zkurvený buržoustský viromrdy. Vy musíte složitě klikat, jenže já, fiškus, si napíšu do commandlajny jen soubor=$(echo $1 | sed 's/^(.+/)([^/]+).wav$/.ogg/'). Kdybyste nebyli brněnští vesničani s Intelem, tak byste už dávno nádherný kvalitní operační systém Linux používali jako každý normální člověk!!! Jste jen tupci a hovada jdoucí s davem. LINUX RULEZZZZZZ!!!!!!! Beztak je máte ukradený vy socky s nagelovanejma vlasama. Je mi z vás na blití.
Ano, tento Univerzální linuxácký příspěvek vygeneroval Automatický generátor linuxářské propagandy verze 0.0.1.f.2.RC2 beta3 .