Video placeholde

Strach a Novotný: Proč vyhlásil válku Rusku, kde má schovaný jaderný kufřík a kdy bude prezidentem?

Pavel Novotný je kontroverzní politik, starosta Řeporyjí, ale i bývalý bulvární novinář. Právě on přijal pozvání do dalšího dílu se Strachem Nacafé. Kdy a proč soucítil s bývalým ministrem zdravotnictví Romanem Prymulou? Proč mu byla přidělena ochranka na čtyři měsíce? A jaké má další politické i nepolitické plány? To vše se dozvíte v šestém díle Se Strachem Nacafé. Důležité upozornění, tento rozhovor vznikl ještě před válkou na Ukrajině a vzhledem k okolnostem a nutnosti informovat o brutalitě ruské agrese, jsme se rozhodli jeho vydání pozdržet. Nyní vám jej tedy přinášíme zpětně.

“Já jsem spal a volá mi rádio nějaký ruský a říká: Spadly vám servery, nefungujou vám vůbec počítače na úřadě. Já jsem byl rozespalej, tak jim povídám: Tak to je snad normální, já jsem v hybridní válce s Ruskem, tak ještě aby mi fungovaly servery.” popisuje řeporyjský starosta Pavel Novotný svou komunikaci s ruskými médii.

Jaký byl jeho živý vstup do ruské televize a kolik diváků přenos sledovalo? Kdo mu vyrobil jaderný kufřík a kde ho má schovaný? Jaký byl jeho přechod od bulvárního novináře do politické sféry? A chce se stát Pavel Novotný prezidentem? To vše se dozvíte v novém díle Se Strachem Nacafé.

Další díly pořadu Se Strachem Nacafe najdete zde >>>

Se Strachem Nacafe je autorský pořad Reflexu, kde najdete nevšední rozhovory se známými a pozoruhodnými osobnostmi. Moderátorem pořadu je úspěšný český režisér Jiří Strach, který jednou týdně zpovídá svého hosta ve své „domovské“ kavárně na pražské Letné.