Video placeholde
Aňa Geislerová v pořadu Se Strachem Nacafe
Aňa Geislerová v pořadu Se Strachem Nacafe
Aňa Geislerová v pořadu Se Strachem Nacafe
Aňa Geislerová v pořadu Se Strachem Nacafe
4
Fotogalerie

Strach a Geislerová: Proč není součástí Dejvického divadla a čím by byla, kdyby nebyla herečkou?

Dlouholetí přátelé, kolegové, ale i dva lidé s odlišnými názory a rozdílným pohledem na svět. Jiří Strach se v druhém díle pořadu Se Strachem Nacafe potkává s Aňou Geislerovou. Kdo objevil herecký talent Ani Geislerové, s jakým režisérem se jí doposud pracovalo nejlíp a proč není součástí ansámblu Dejvického divadla. Nejen na tyto témata si populární herečka povídá se známým českým režisérem.

„Já si nemyslím, že filmy mají vznikat s pocitem, že potřebuješ velký téma. Já si myslím, že ty jako tvůrce cítíš potřebu se k něčemu vyjádřit a to téma zpracováváš. A je vlastně jedno, jestli to je o genderu nebo o spolužákovi na základce, protože to téma je to, co promlouvá a ty cítíš potřebu ho zpracovat,“ odpovídá Aňa na otázku, zdali se v dnešní době točí filmy se silnými tématy nebo se zpracovávají banální náměty. „Podle mě si příběh musí najít tebe,“ dodává.

Šla by Aňa Geislerová do politiky? Čím by byla, kdyby nebyla herečkou? Jaké knihy četla ve škole pod lavicí? Kdo z klanu Geislerů si zahrál v Dejvickém divadle? A jak to dopadlo s jejím obsazením v Národním divadle? Nejen to se dozvíte v druhém díle Se Strachem Nacafe. Video najdete v úvodu článku.

Se Strachem Nacafe je autorský pořad Reflexu, kde najdete nevšední rozhovory se známými a pozoruhodnými osobnostmi. Moderátorem pořadu je úspěšný český režisér Jiří Strach, který jednou týdně zpovídá svého hosta ve své „domovské“ kavárně na pražské Letné.