Video placeholde

Beseda s hvězdami Reflexu: Vnučka Ferdinanda Peroutky Terezie Kaslová a špičkový pianista Ivo Kahánek

V termínech 25.–26. června 2021 proběhl na pražských ostrovech tradiční festival United Islands. Časopis Reflex se festivalu zúčastnil s vlastním programem, jenž odstartoval v pátek v 16:00 podcastem Kecy & politika, o který se naživo postarali Bohumil Pečinka a Petros Michopulos. V 18:00 pak následovalo hudební překvapení Reflexu v podobě kapely Tuctovej revival s frontmany Markem Hlavicou a Milanem Tesařem.

Program Reflexu na festivalu United Islands završila sobotní debata redaktora Milana Tesaře s hvězdami Reflexu – špičkovým pianistou Ivem Kahánkem a Terezií Kaslovou, která už šest let vede soudní spory s prezidentem republiky Zemanem, jenž v médiích očernil jejího dědečka Ferdinanda Peroutku.

Hvězdy Reflexu je nevídaný projekt, jehož smyslem je celoročně hledat ty, kteří mají na svědomí často nenápadné, ale přesto hvězdné chvíle. Každý měsíc tak v záplavě negativních zpráv celého mediálního prostoru nominujeme 5 osobností, které dokazují, že v Česku existují lidé schopni odvážných, užitečných a inspirativních skutků.

Záznam besedy Reflexu s pianistou Ivem Kahánkem a Terezií Kaslovou můžete zhlédnout v úvodu článku.

Rozhovor s Terezií Kaslovou v pořadu Prostor X můžete zhlédnout zde:
Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Terezií Kaslovou • Prostor X