Video placeholde

I svalnaté holky chtějí být princezny. Kluka vystraší, když zvednu těžší závaží než on, říká Ria Hrušovská

Je tou, která do Česka přivedla před řadou let cvičení Les Mills. Kromě toho profesionální fitness trenérka Ria Hrušovská závodí v crossfitu na vrcholné úrovni. A její vyrýsovaná a osvalená postava tomu odpovídá. Je společnost připravena na silné ženy? Je těžké si najít partnera, když zvednete těžší závaží než většina mužů? A jak důležitý je pro fitness holky vzhled jejich obličeje? Nejen na to odpovídá v podcastu Reflexu. Podívejte se!

Původně se chtěla věnovat jazykům, ale nevyšlo to. Láska k pohybu byla silnější, i když už několika světovými řečmi mluvit uměla. Nejprve závodně tancovala, pak se věnovala bodyfitness. Když objevila cvičení s názvem Less Mills, bylo o její kariéře rozhodnuto. Profesionálně trénuje už dvacet let. Do toho přidala crossfit a závodění. Na denní tvrdou dřinu je zvyklá, zároveň ale tvrdí, že se třeba v jídle nijak extrémně neomezuje a nedrží ani žádné drastické diety. Vše je o pohybu a toho má víc než dost.

I na náš rozhovor doběhla ve sportovním oblečení přímo z tréninku. Odhalila také silně potetované paže, na kterých je v obrázcích převyprávěn příběh jejího života. V půlhodinovém rozhovoru jsme se kromě cvičení bavili také třeba o chemických stimulantech a jejich roli v profesionálním sportu. Dále pak o silných ženách a ženskosti či o tom, jak si svalnaté holky hledají partnera. Podívejte se na rozhovor ve videu v úvodu článku a dejte nám do diskuze vědět, jaký máte vy názor na fitness ženy.