Zdroj: T-Mobile Czech Republic a.s.

Češi věrnostní programy zkrátka milují

Podle průzkumu společnosti Incomind z roku 2022 využívá průměrný Čech přes 13 věrnostních programů. Zkuste si sami teď dát dohromady, v kolika programech jste členy vy. A pozor, spočítejte si nejenom tradiční věrnostní kartičky v peněžence, ale nezapomeňte také na modernější mobilní aplikace.

Věrnostní program pro zákazníky T-Mobile Magenta Moments: Aplikace plná výhod a slev

Operátor T-Mobile spustil na konci srpna 2023 speciální věrnostní program Magenta Moments pro všechny své zákazníky.

Co říká o Magenta Moments Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel pro rezidentní zákazníky společnosti T-Mobile: „Péče o naše zákazníky je pro nás naprostou prioritou a my jim chceme přinášet opravdu jedinečné zážitky, které jinde nezískají. Zkrátka něco navíc za jejich přízeň.

Proto máme velkou radost, že jim nyní kromě telco benefitů přinášíme společně s desítkami našich partnerů nabídky, které budeme dále rozšiřovat, průběžně měnit a doplňovat. Naším cílem je vytvořit platformu, kde se nikdy nebudou nudit a své zážitky navíc mohou sdílet s přáteli či rodinou.“

Pojďte se tedy mrknout, co zajímavého na vás ve světě Magenta Moments čeká.

Magenta Moments: 5 kroků, jak naskočit do světa výhod  

• Abyste se mohli stát součástí světa výhod Magenta Moments, musíte být stávající zákazník T-Mobile.
• Je jedno, zda využíváte internet, předplacenou kartu, paušální tarif nebo firemní tarif – Magenta Moments je pro všechny zákazníky.
• Program výhod pak najdete výhradně v aplikaci Můj T-Mobile. Tu si zdarma stáhnete na jakýkoli chytrý mobil s operačním systémem Android nebo iOS.
• Do aplikace vstoupíte na základě vašeho telefonního čísla nebo e-mailu.
• Magenta Moments pak najdete pod ikonkou srdíčka. A je to! Teď už si stačí jen vybrat tu pravou výhodu pro vás.

Čekají na vás dlouhodobější výhody, ale i omezené akce

Jaké výhody na vás čekají? V Magenta Moments najdete nejenom výhodné nabídky přímo od T-Mobile, ale také zajímavé akce od spřátelených partnerů. Jednotlivé akce si vyfiltrujete z kategorií:

• Nákupy – Ulovte si nejrůznější slevové kupony třeba na vybrané značky domácích spotřebičů.
• Zábava – 1 + 1 zdarma lístek do CineStar? Není problém, stačí si jen vyzvednout kód.
• Jiné – Rodiny s dětmi ocení třeba slevu na letní tábor.
• Jídlo a pití – Pokud nestíháte vaření, potěší vás 200 Kč pro nové zákazníky dovážkové služby Wolt.
• Cestování – Letní dovolená volá, získejte slevu 50 % na cestovní pojištění AXA ASSISTANCE.

Jednotlivé výhody jsou samozřejmě časově omezené – některé můžete využít jen v konkrétním měsíci, některé běží klidně půl roku. Každý měsíc tak najdete nové zajímavé akce, které můžete, ale také nemusíte využít.

TIP: Fanoušky letních hudebních festivalů také potěší sleva 900 Kč na Colours of Ostrava. Jen si musíte pospíšit, protože tuto výhodu můžete využít do 15. května.

Magenta Moments: Nejen slevy, ale také soutěže Kromě slev a výhod si můžete v aplikaci také zasoutěžit o nejrůznější ceny.

Třeba v dubnu si T-Mobile připravil jednoduchou soutěž o chytré hodinky Samsung Galaxy Watch5 Pro. Mlsné jazýčky zase potěšil čokoládový dárek v podobě balíčku Milka Secret Box – stačilo si vyzvednout kód v aplikaci, zajít s ním na kteroukoliv pobočku T-Mobile a zásoba čokolády byla vaše.