Video placeholde

Jsem idiot, ale podle psychiatrů inteligentní, zákon porušuji úmyslně, říká budoucí starosta Pavel Novotný

Bulvární novinář a protekční spratek Pavel Novotný se po úspěchu v komunálních volbách stane starostou pražské městské části Řeporyje. Jak se slučuje jeho složitá minulost, ať už se jedná o řízení automobilu v době zákazu řízení, či obvinění z přečinu vyhrožování, s funkcí starosty? Nejen o tom mluvil Novotný v pořadu Prostor X. 

Řeporyje si zvolili mediálně ne příliš oblíbeného Pavla Novotného za svého starostu. Ten ve velmi rychlém čase složil koalici a v nejbližších dnech hodlá začít plnit své volební sliby. Jedním z nich, je zastavení plánované výstavby třídírny komunálního odpadu, která je však již zakreslená v metropolitním plánu. 

Svůj mediální obraz, o kterém přiznává, že není velmi dobrý, si údajně sám řídí. Ve skutečnosti, je Novotný podle vlastní slov přemýšlivý, inteligentní člověk, který se nediví lidem, jenž ho neznají, že na ně působí negativně. 

Novotný přiznává, že je vášnivým uživatelem marihuany, ale také například to, že je mimo svůj volební obvod nevolitelný. To je také jeden z důvodů, proč se nechystá do vysoké politiky. 

Užívá Pavel Novotný tvrdé drogy? Proč byla na řeporyjské kandidátce také jeho žena? A jaká nálada panuje kolem jeho osoby v ODS?