Adam Vojtěch

Adam Vojtěch Zdroj: Petra Röslerová

Opravdová kněžka, ezo celebrita a žena Karla Janečka Lilia vs. Petra Röslerová
Co teprve kdyby po Rittigovi chtěl dnes stát naprogramovat e-shop...
Vánoční obrázky Aleny Schillerové
Stop klimaktériu
Když přijde návštěva
21
Fotogalerie

Když se zeptáte ministra Adama Vojtěcha, jak blízko jsme smrti

Nejdřív ta pozitivní zpráva – ministr zdravotnictví je fešák a docela obstojně zpívá. Tím máme dobré zprávy za sebou a zbývá nám realita, jako je zoufalý nedostatek roušek, dezinfekce, zakazování provádění testů na koronavirus soukromým laborkám a trapný pokus o zdiskreditování lékařky, která si dovolila koronavirus úspěšně odhalovat. 

Možná se také ptáte, proč stát, pokud v ochraně obyvatel nestíhá, nedovolí (Co nedovolí? Nepřikáže!) lékárnám míchat vlastní dezinfekce, soukromým laborkám provádět testy a soukromým dílnám vyrábět roušky. 

I my jsme si v Reflexu lámali hlavy, když tu nám to všechno došlo! Ministr zdravotnictví Vojtěch se vsadil s oblíbenou kolegyní Alenou Schillerovou, kdo z nich vyhubí více soukromých živnostníků.

Ministryně financí nasadila laťku vysoko, což o to, ovšem nepodceňujme mladistvou dravost! Zatím všechny kroky ministra zdravotnictví Vojtěcha spějí k drtivému vítězství státních úředníků nad proletariátem, snad nám pak nad hrobem zazpívá nějakou pěknou písničku. Co bude teď po úterních vládních nařízeních, se teprve uvidí.

À propos – nevíte, jestli už Ikea nabízí nějaké rakve? 


Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší rubrice Oko za oko.

Na parodie dalších osobností se podívejte do galerie: