Video placeholde

Kde jsi, když nejsi? V Radce Třeštíkové. Spisovatelka napsala nejhorší sexuální scénu roku

Královnou špatného sexu se stejně jako loni stává žena! Radka Třeštíková, přezdívaná Rajduna, si korunku rozhodně zaslouží. Román Kde jsi, když nejsi se dlouhých dvacet týdnů držel v top ten prodejů českých knihkupectví, pár týdnů dokonce na samém vrcholu, když převálcoval jak Černou lilii Vlastimila Vondrušky, tak Les v domě Aleny Mornštajnové. Vzhledem k nesympatičnosti, snad až odpudivosti všech tří hlavních hrdinů usuzujeme, že jde o důsledek sebenenávisti tuzemských čtoucích hospodyní. Nebo je heslo „Míň myslet, víc mrdat“ jednoho z vrcholů vztahového trojúhelníku, dealera Jakuba, pro hltačky červené knihovny tak atraktivní? Sexuální scény jsou v knize s krásnou obálkou popsané tak agresivně, sprostě a s odpuštěním blbě, že tu kromě análního kolíku v kabelce (viz úvodní stránky románu) prostě muselo cinknout i zlato!

1. místo - Radka Třeštíková: Kde jsi, když nejsi

Ukázka:

Už si ani neberu kalhotky, Jakub mi jen vyhrne šaty a strčí do mě nejdřív dva prsty, pokaždé překvapený, že jsem vlhká, říká mi, kurva, ty seš vlhká, bejbe, chci tě mrdat, bejbe, a já jsem zjevně vlhká už jenom z těch jeho slov. Udělám se hned, a pak ještě jednou. Jakub se potí jako v sauně, nadává nahlas, že je mu, kurva, horko, že mě musí vzít na hotel, kde si konečně narovná nohy, kurva, křeč! Dlaní se zapře o dveře, nepřestává přitom přirážet a na mě pořád kape jeho pot, já kvůli potu cizích lidí dokonce přestala chodit na jógu, a teď ho mám všude, i ve vlasech a v obličeji, a v puse mám slano, když ho líbám na zpocený hrudník, záda mám sedřená tak, že doma nemůžu chodit nahá, a když se sprchuju, tak se zamykám, to jsem nikdy dřív nedělala, a Marek na mě kvůli tomu buší. Ale jo, klidně zase můžeme do auta. Anebo se jen opřu o vrata, když to teď Jakuba napadne.

Chci ho mít v sobě!

Hodnocení:

Královnou špatného sexu se letos po Michaele Melicharové stává opět žena! Radko Třeštíková, vítejte, dlouho a toužebně jsme vaši korunovaci očekávali! Čtenářsky úspěšný pornografický román a slovníček vulgarismů v jednom, knížka Kde jsi, když nejsi z vydavatelství Motto, představuje sedmatřicetiletou Dášu Kotovou, matku dvou dětí a oběť své vlastní tuposti, a jakéhosi Jakuba, který je raperem, dealerem a o jedenáct let mladším milencem řečené Dáši. Té ovšem přezdívá Daisy, aby byla aspoň trochu cool. Výše popsaná scénka z romantického dostaveníčka těch dvou sice možná připomíná řezníka hrajícího si s kusem dobytka na gynekologické vyšetření, ale nelíbí-li se vám, vyberte si v megabestselleru zkušené autorky, která se opět rozhodla obnažit i jinde než na svém instagramovém účtu, libovolnou další. Někde mezi prasážemi o análním kolíku, bělení řitního otvoru, o láhvi ve vagíně, mezi „jedním rychlým happy mealem“ (tím se myslí okamžité milování, nedovtipové!) a omlazováním vulvy najdeme i pár zoufalých a taky zoufale špatně napsaných pokusů o manželský sex. Těžko říci, zda se spisovatelka při psaní držela Jakubova oduševnělého kréda „Míň myslet, víc mrdat“, ovšem k prvenství v anketě Bad Sex Award jí důmyslná autorská strategie pomohla. Blahopřejeme a těšíme se na devátou knížku Radky Třeštíkové, Karlose Vémoly mezi literáty! A opět tak vtipnou, prosíme.

Žebříček nejhorších sexuálních scén v české próze za rok 2023 zveřejňujeme postupně každý den až do konce roku. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>