Video placeholde

Architekt sexu píchá jako robot. V erotické scéně plné nechutných hříček vagínu probodává penis

Co by jiným spisovatelům s perverzní představivostí vystačilo na několik knih, to vystřílel Jan Kholl v jediné scéně Tajného života domorodců, svého prozaického debutu. Spisovatel nejspíš slyšel o naší soutěži a rozhodl se, že ji ovládne. Kdyby letos nebyla konkurence tak silná, snad by se mu to i povedlo. Přesto je druhé místo pěkné! Zvlášť pokud uvážíme, že se jedná o prvotinu a že si autor bezpochyby nechal nějaké podobné perly i do dalších knih. Uvidíme. Prozatím vám přejeme, abyste si Michalovy erotické přípravy i pohled do jeho konečníku vychutnali tak jako my a tak, jak si je určitě nevychutnala chudák Kristýna. A především doufáme, že její vagina přežila ve zdraví!

2. místo - Jan Kholl: Tajný život domorodců

Ukázka:

Michal vůbec nemá fantazii. Píchá ji jako robot. Píchá ji úplně bez vášně. O co lepší byli nadrženci na zábavách, co se jí ani nedokázali trefit mezi nohy. To se jemu stát nemůže. Michal má přesnou mušku. Michal je architekt sexu. Neustále ji podkládá polštářky, aby dosáhl co nejpohodlnější pozice. Možná by nebyl marný zvedák motorů, chce se jí navrhnout. Ale mlčí. Dívá se do stropu a mlčí.

(…)

Kristýna sleduje Michalovu přípravu na milování s mírným znechucením. Úzká hadice penisu, pohupující se ze strany na stranu, slepené chlupy na Michalově hrudníku, mokré vlasy sčesané dozadu dávají vyniknout utrápenému čelu. Zarudlé oční bělmo a bílý zadek poskakující jako tenisový míček v ní zabíjejí poslední zbytky ženského chtíče. Když se jednou Michal ohne ke spodní poličce stolku pro tubu s lubrikačním gelem, Kristýna téměř propukne v smích. Chudák Michal neví, že je mu v tu chvíli krásně vidět nejen do hlavy, ale i do konečníku.

„Líbilo by se ti to do zadku?“ napadne ji.

(…)

„Jak říkám – nemám zájem. A dej nohy od sebe, prosím.“ Matrace se natřásá, jak se k ní Michal blíží po kolenou s prsty zamatlanými od gelu.

Kristýna poslušně roztáhne nohy a znovu se dívá do stropu. Michal jí strčí prsty s gelem do pochvy a několikrát jimi zakrouží. Zbytek gelu nanese na svůj vztyčený úd. Rychlým třením mu dodá větší tvrdosti, aby mohl bez problémů probodnout Kristýninu vaginu.

Hodnocení:

Tak počkat! Michal má přesnou mušku a zároveň hodlá na konci této výjimečně vynalézavé sexuální scény Kristýninu vaginu probodnout? Neměl by tomuhle architektovi sexu někdo vysvětlit, jak vlastně lidské tělo funguje a že při sexuálním styku není nutné partnerku zmrzačit? Alespoň že Kristýna zná i ty nejzasutější otvory svého souložníka. Porota literární anticeny tajně podezřívá debutujícího Jana Kholla, že citovanou scénu napsal přímo pro potřeby naší soutěže. Jinak totiž jeho román Tajný život domorodců (vydal ho Host), jenž sleduje Petra v tom krásném životním období, kterému se říká krize středního věku, příliš nápaditý není. Ale za obhlídku Michalova konečníku, úzkou hadici penisu (fuj) a další svěží – a odporné – jazykové hříčky si autor druhé místo zaslouží.

Žebříček nejhorších sexuálních scén v české próze za rok 2023 zveřejňujeme postupně každý den až do konce roku. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>