Video placeholde

Dokážou muži předstírat orgasmus? Stačí silně plivnout na záda a rychle utřít košilí, píše se v českém románu

„‚Pojď na čtyři,‘ požádal jsem ji.“ Tady by se mohlo zdát, že je Petr Stein z výborného debutového románu Eliho Beneše Nepatrná ztráta osamělosti dokonalý gentleman. Jenže pak dámu „překotí“ a začne „pořádně přirážet“, hekat, být „trochu hrubší“, potit se – a především kontemplovat o posilování. Sám sis to pokazil, chlapče, a ten flusanec na dámské ledví tvému roztěkanému sportovnímu výkonu věru nasadil korunu. Ještě že je v čtivém díle erotických scén hned několik, a velmi různobarevných, takže si člověk v případě zájmu může vybrat ještě třeba mezi „otlačeným zadkem“ rozvedené paničky a protagonistovou „naraženou stydkou kostí“, „útlým chlapeckým tělíčkem s plochým hrudníkem“ a vypravěčovým „vadnoucím ptákem“ a pak Editou, co „byla nejkrásnější a měla nejdelší nohy, nejštíhlejší paže a největší prsa“ a její kouzlo přemohl „obyčejný boxovací pytel zkroucený v koutě“. Sexy!   

7. místo -  Eli Beneš: Nepatrná ztráta osamělosti

Ukázka:

„Pojď na čtyři,“ požádal jsem ji a nečekal na odpověď, překotil jsem ji a popadl za boky a začal pořádně přirážet. Začal jsem hekat, snad jsem byl trochu hrubší, sténala a vzdychala opravdověji, přirážel jsem stále víc a hluboce jsem dýchal a dával dostatečně najevo své vzrušení.

Mohlo to skoro vyjít, kdyby se na mě v hloupý okamžik znovu neotočila, takže jsem se snažil přirážet ještě víc, pleskalo to o její zadek, viděl jsem, jak je rudý, stejně jako její boky, které jsem drtil rukama. Začal jsem se námahou potit, slané kapky jí padaly na záda, ruce i břišní svaly mě z toho všeho pálily a kameněly, opravdu, Icku, měl bych začít posilovat, díval jsem se na boxovací pytel zkroucený v koutě, později ho musím pověsit. Přirazil jsem z posledních sil, už to dál nešlo, vytáhl jsem ho a rukou několikrát přejel sem a tam. Nešlo to.

Pak jsem Editě dostatečně věrohodně plivnul na záda.

Obrátila se na mě, celá šťastná, jako když se pes ohlíží za páníčkem. Utřel jsem jí záda rychle košilí, usmála se.

„Něco se změnilo?“ zeptala se.

Hodnocení:

Petr Stein z výborného debutového románu Eliho Beneše (známého nejen posluchačům Radia 1 spíš jako Pierre Beneš) uteče z pochodu smrti z likvidovaného vyhlazovacího tábora. V Praze se pak snaží zapomenout na svou ztracenou rodinu v rozličných postelích. S krásnou a jednoduchou Editou to bylo „bezkonkurenčně ze všech nejhorší“, jak sezná i ctěný čtenář našeho bolestného úryvku. Výraz „překotit“ si člověk automaticky spojuje s židlí – ale on ten židovský skoropanic s chudinkou Editou vlastně zachází jako s kusem nábytku. Myšlenky odbíhající z bušení do chudáka ženské k bušení do boxovacího pytle dobře ilustrují ubíjející, nikam nevedoucí rachotu. Flusanec tomu mizernému sportu nasadil korunu. Pro lepší sex v Nepatrné ztrátě osamělosti (vyd. Akropolis) zalistujte na stranu 311 (Petrovo poprvé, s rozvedenou Ernou), pro sex nejsmutnější, drtivý na stranu 336 (s nebohou holkou z koncentráku Leou). Ty další si laskavě objevte sami, román s čtenářským hodnocením 90 % (dle sedmadvaceti uživatelů serveru Databazeknih.cz) za to rozhodně stojí.

Žebříček nejhorších sexuálních scén v české próze za rok 2023 zveřejňujeme postupně každý den až do konce roku. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>