Video placeholde

Vstoupil do ženy, která sténala jak rys. Erotická scéna je jak vystřižená ze světa Oldřicha Nového

Ztuhlý penis, o nějž se herečka Olga tře rozkrokem jak liščí ohon o ebonitovou tyč. Vstupování do ženy, vláčné tělo, několik epesních scén felace. Jako Děčíňanku mě těší, že muž, jenž šest roků vedl místní divadlo a poté na dlouhých dvanáct let zakotvil jako ředitel v tom zlínském, uplatnil i jiný smysl pro drama než ve svém vydařeném kabaretu Ovčáček čtveráček. Užijte si podivuhodnou scénku plnou klišé, „viděných zvuků“ (nebo „viděných zvířat“, těžko říci) a „vnitřních vibrací“. Románový debut Vytržení Petru Michálkovi vynesl v Bad Sex in Fiction Award Reflexu 8. místo

8. místo - Petr Michálek: Vytržení

Ukázka:

Vyndala si z kalhot na šňůře pásek a svázala mu ruce k čelu postele. Pak si na něj sedla a třela se něžně rozkrokem o jeho ztuhlý penis. Chtěl se dotknout jejích bradavek, ale řemen držel pevně.

Pak mu dovolila, aby do ní vstoupil.

Měla pevné, a přitom tak vláčné tělo. Nikdy nic takového nezažil.

Vždycky byl ten, kdo dával, kdo pronikal. Teď se to otočilo.

Zaklonila hlavu a zapředla jako kočka nebo snad rys. Jan od člověka takový zvuk nikdy neslyšel. Ani od zvířete. Měl pocit, jako by ho viděl. Bušilo mu ve spáncích.

Vstoupila beze slov do jeho vnitřních vibrací. Byla tam.

„Já asi brzy umřu,“ vydechl Jan.

Olga se k němu přivinula a dlaněmi mu očistila tvář. Pak ho něžně políbila.

Hodnocení:

V románovém debutu divadelního režiséra (a taky herce, překladatele, dramaturga atp.) Petra Michálka najdeme především felaci, ale více nás zaujala výše nastíněná situace. Chudák Neználek Jan je zde ve svých čtyřiceti letech šokován vším, co se mu v lůžku s herečkou Olgou děje, do takové míry, že je třeba čistit mu tvář. Ještě že nedošlo na cimrmanovskou zadní bradu… Publicista Jan je sice líčen jako proutník, který při natáčení podcastů dokáže dostat do postele naprosto každou ze svých hostek (A ona mluvila a mluvila, vůbec ho nezajímalo, co říká, ale jí to nevadilo, pořád mluvila a přestala až v okamžiku, kdy jí do pusy strčil svůj penis.“), ale náhle je mu znovu patnáct. Jak zpívají v písni Měsíc Mňága a Žďorp: „Já už jsem se rozhod – zítra budu znovu panic.“ A taky budu používat spousty zaprášených klišé včetně značně archivního obratu „vstoupit do ní“. Takový Oldřich Nový by mi ho jistě schválil.

Žebříček nejhorších sexuálních scén za rok 2022 zveřejňujeme postupně každý den až do Štědrého dne. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>