Video placeholde

Párty a hnus na Mácháči. Řezník přichází s pokračováním své zvrácené komedie

Nejkontroverznější česká komedie se opět vrací na scénu. Po třech letech vychází pokračování Řezníkovy teenagerské komedie Party Hárd. Fanoušci prvního dílu dobře vědí, jak se paří v podání Martina Pohla. Věřte, typické středoškolské mejdany nesahají svou zvráceností Party Hárd ani po kotníky. Kam režisérova fantazie zabředla tentokrát a v čem bude tato party „harder“? Zásadní roli může hrát jedinečný letní festival Summer Massacre, od kterého mají hlavní hrdinové vysoká očekávání.

Dvojice kamarádů z prvního dílu má na léto jasně stanovené cíle – kalit od západu do úsvitu, nabalovat holky a samozřejmě pořádně zasunout. No a existuje snad lepší místo na dosažení těchto met než na tzv. Ibize východního bloku, sluncem zalitém Máchově jezeře? Spousta hudby, alkoholu a sexy holek. Jak tomu však bývá, začátky se ukážou být složitější, než hrdinové původně zamýšleli. Kluci se ocitnou v roli zastiňovaných brigádníků, a aby toho nebylo málo, holky jim přebírá konkurenční parta potetovaných alfa samců. Zvládnou-li se nepříznivým podmínkám postavit čelem a prožít léto svých snů, nebo zažijí stejné zklamání jako před rokem, nad tím visí jeden velký otazník. 

Sexuální tematika není v tomto žánru nic ošemetného, naopak se jedná o jeden z nejdůležitějších prvků, které dělají Pohlovu tvorbu tak nevšední a přitažlivou. Na seznamu předností nesmí chybět ani rázné vystupování, humor všech barev, drsné vtípky a neodmyslitelná dávka kontroverze, díky nimž se původní Party Hard považuje za jednu z nejúspěšnějších komedií v historii české filmografie.

Na rozdíl od svého předchůdce bude Party Hárder dokonce uveden do běžné distribuce. Diváci se mohou těšit na jedinečný zážitek, protože pokračování nabylo z produkčního hlediska zcela nové rozměry. Důvodem je finanční podpora vytěžená v rámci crowdfundingové kampaně, na níž se vybralo něco málo přes milion korun. Pro snazší představu, jedná se o čtyřikrát vyšší částku, než byly celkové náklady na natočení prvního dílu. Premiéra se chystá na 23. června.