DeeThane startuje svoji Tour jak má Beat

DeeThane startuje svoji Tour jak má Beat Zdroj: DeeThane

Rapovat je víc než hrát hry! Streamer a hudebník DeeThane vyráží na koncertní šňůru po Česku

Damien Dante alias DeeThane mje známý jako úspěšný streamer a esportový komentátor. To ale není všechno. V současnosti u něj ale hraje prim hudba a v sobotu v Plzni tak odstartuje svoji Tour jak má Beat ve vyprodaném Anděl Music Baru. Dohromady má koncertní šňůra osm zastávek napříč celou Českou republikou a vyvrcholí v červnu.

Damien Dante používající pseudonym DeeThane je muž několika tváří. Do světa esportu vkročil už ve chvíli, kdy byl známým internetovým bavičem a streamerem. A rychle se etabloval i jako komentátor herního titulu Counter-Strike. V této roli se dokonce dostal i z prostředí Twitche na televizní obrazovky.

Nakonec šlo castovaní na chvíli na druhou kolej. Prostor totiž dostala další životní záliba – hudba, které se věnuje už odmala. V posledních letech to dotáhl až na profesionální úroveň. Jedním z vrcholů teď bude celorepubliková Tour jak má Beat.

Z Plzně až do Jablunkova Poslední dny trávil DeeThane hlavně ve zkušebně, aby dopiloval všechny detaily k dokonalosti. Damien je dříč, ostatně přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči i uši sami. Do svého setu zařadil tracky z posledního EP „Rap jak má Beat“ a alba „Respawn“ z roku 2020.

Z Plzně, kde 7. května tour odstartuje, se dál přesune do Mostu, Kolína, Liberce, rodné Třebíče, Českých Budějovic, Pardubic a vše zakončí 11. června v Jablunkově, ve východním cípu republiky.

Termíny a místa šňůry najdete na tomto odkazuVstupenky jsou pak k dispozici na službě GoOut.

DeeThane, Tour jak má BeatDeeThane, Tour jak má Beat|DeeThane