Na začátku zločinu byl alkohol, na konci nůž.

Na začátku zločinu byl alkohol, na konci nůž. Zdroj: Profimedia

Podprsenky, kravaty, pilníky. 7 věcí, které by Brusel měl zakázat v zájmu bezpečnosti Evropanů a proč

Debata o návrhu výboru proti terorismu Evropského parlamentu na zákaz nožů typu butterfly  mne naplnila optimismem. Konečně začínají úřady naší rodné Matky Unie dělat něco smysluplného pro naše bezpečí! Takže navrhuji zákaz rozšířit!

Zúčastnil jsem se debaty o návrhu na TV Prima. K mému překvapení jako advokát navrhovaného zákazu, který má omezit Evropany, aby je tím ochránil před (jak ukazuje realita, především islamistickými) teroristy, vystoupil europoslanec Jaromír Štětina.

“Z prostředí sympatizantů původního čečenského protiruského boje anebo lidí soucítících s oběťmi ruského postupu (patří mezi ně mj. angažovaný novinář Jaromír Štětina) jsou často prezentovány i názory, které čečenský terorismus a islamizaci čečenských snah vysvětlují jako reakci na ruskou brutalitu a lhostejnost civilizovaného světa vůči ní,” praví odborný zdroj.

V jednom rozhovoru ten samý protiteroristický pan Štětina zase povídal: “...jejich (rozuměj islamistických čečenských teroristů, pozn. aut.) zásadní vysvětlení všech těch teroristických akcí bylo v něčem jiném – brali to jako adekvátní odpověď na ruské bezpráví. A měli pravdu, nikdy by k němu nedošlo, kdyby nebylo teroru ruské armády.”

Nesmíme zůstat u nožů!

Jako zřejmý argument ve prospěch výroku pana Štětiny můžeme třeba použít bombový útok na bostonský maraton z 15. dubna 2013. Čečenští islamističtí teroristé Džochar a Tamerlan Carnajevovi to tam těm ruským vojákům, kterých v americkém amatérském závodě běžely davy, fakt vrátili.

Ale legrace nekončila: Dalším advokátem zakazovačů byl pan Cemper – donedávna aktivista a sympatizant násilnického ultralevicového extremistického hnutí Ocuppy bojujícímu proti kapitalismu. Jejich návrh na zákaz nožů podporuji – čečenským teroristům se bude vraždit mnohem bezpečněji, když Brusel se Štětinou a ultralevicí odzbrojí Evropany.

Ale nesmějí zůstat na začátku! Po ustanovení z našich daní placených výborů je potřeba vytyčit základní kategorie předmětů, kterými lze provést útok na zdraví a život. A už teď – jak je mi těch úředníků líto, co budou mít práce – mám pro ně pár tipů:

Pilník

Pilník měl být zakázán již na začátku minulého století. Ale tehdy, v době kamenné, ještě neexistoval Evropský parlament, natož jeho výbory. 9. září 1898 princeznu Sissi zavraždil ultralevicový anarchista Luigi Lucheni. Zakažte pilníky!

Podprsenky

Podprsenky zabíjely naopak zcela nedávno. No… Vlastně docela dávno, když jsem byl kluk, na Praze 6. Celá čtvrť žila tím, že spartakiádní vrah Straka zabíjel na jednom našem náměstí v Bubenči. V průběhu své činnosti dvě své oběti – ženy – uškrtil podprsenkou. Zakažte podprsenky!

Nůžky na nehty

V dubnu 2015 dostala matka vražedkyně 16 let za vraždu svého potomka (kterého samozřejmě mohla beztrestně a bezplatně odložit). Dítě ubodala nůžkami na nehty. Zakažte nůžky na nehty!

Kladivo

27. ledna 2008 v Libhošti u Nového Jičína ubil kladivem – do hlavy – svého souseda mladý muž. Připomínám - v každé chalupě najdete kladiv obvykle hned několik, a to jak bez unijní registrace, tak i bez evidence centrálních vlád. Také tento evidentně vražedný nástroj vyžaduje jisté omezení veřejného vyjadřování sympatií k násilí, jak je tomu ostatně v řadě evropských zemích již dnes. Je proto třeba důsledně zrevidovat učebnice germánské historické mytologie (hlavně v Německu) a nahradit při popisu a zobrazení boha Thora jeho – již zcela nepřijatelné – kladivo něčím dnes symbolickým. Třeba svazkem Lisabonské smlouvy vázané v kůži Margaret Thatcherové. Zakažte kladiva, jejich zobrazování, a boha Thora by možná bylo nejlepší nahradit transsexuálním božstvem Růžové krásy odhodlaně svírající v levici anální kolík. Zakažte kladiva (a nesahejte na anální kolíky, to by bylo šovinistické!) a registrujte paleontology a kováře, ti jich mají nejvíc!

Krejčovské nůžky

Krejčovské nůžky jsou dnes neregistrované, přitom leží v každé domácnosti – i já, i když už kvůli zaneprázdněnosti vyšívám jen zřídka, jedny mám. Podle obžaloby za vraždu důchodkyně "bodáním přinesenými nůžkami" dostal 20. dubna 2005 čtyřiatřicetiletý vůdce gangu mladistvých čtrnáct a šestnáctiletý podšéf sedm let vězení. Skupině dalších dětí se nestalo nic, protože nebyly trestně zodpovědné. Zakažte nůžky!

Kamenolomy a kamení vůbec

V jeskyni nad řekou Svitavou ubila padesátiletého muže jeho o deset let mladší družka do hlavy kamenem od ohniště. V noci 27. června 2016, tedy ne v pravěku, tehdy to byl normální průběh rozvodového řízení. Proto je třeba zavést systémová opatření v kamenolomech (ostnatý drát, minová pole, kulometné věže, Evropské mírové sbory a tak) a unijním zemím doporučit zavedení šutrodaně, z jejíhož výnosu se bude platit vysbírávání kamení z volné krajiny. Zakažte kameny!

Kravata a zdraví deviantů

Kromě terorismu by samozřejmě měla EU bránit občany před následky jejich sexuálních deviací. Je historickou nutností je chránit, přiznat jim legalitu, legitimitu i pohlavní periodicitu, ale chránit bychom je měli, neboť probarvují multikulturní prostor postindustriální society postmoderních komunit excelentním paradigmatem transcendentálního neomarxismu. Takže – sňatky rozhodně ano, střídání pohlaví rozhodně ano, ale zdraví také!

Řada bulvárních drbů říká, že slavný herec David Carradine se udusil při masturbaci spojené se škrcením (autoerotické asfyxii). Proto by se kravaty měly začít prodávat pouze registrovaným dvojicím (plně rovnoprávných) deviantů, kteří by nejprve prošli z daní hrazeným školením první pomoci a umělého dýchání, poté by získali celoevropský průkaz úchyla kravaťáka, a jako dvojice by si směli (registraci podléhající) kravatu koupit. A masturbovali by následně tak, že by se vždycky jeden dělal a druhý dohlížel, a v případě nehody toho přiškrceného rozdýchal.

Pro přesné stanovení bezpečné kravatové masturbace jistě Evropský parlament sestaví zvláštní výbor, a my ho rádi zaplatíme. Každý z nás přece rád podpoří tak přínosnou věc jako zákaz nožů nebo snížení ohrožení deviantů při masturbaci! Proto zakažme kravaty!