Hovno - nová zbraň v rukou německých ochránců přírody!

Hovno - nová zbraň v rukou německých ochránců přírody! Zdroj: Marek Douša

Ekofekalismus aneb H**no jako ničivá zbraň německých ochránců přírody

Satira jako žánr s rozšířením neomarxismu ztratila svůj smysl a de facto zanikla. Nejagresivnější neomarxisté - ochranáři, ekoaktivisté - se v realitě dopouštějí činů, které by zodpovědný dramaturg nikdy nepřipustil ani v televizní komedii typu Babovřesky. 

Když vyjdete z domu, vylezete si na nejbližší strom a začnete z něj kálet na dole jdoucí spoluobčany, zavolají na vás policii. Ta přijede a sundá vás, pokud nebudete chtít slézt, zavolají hasiče, a ti vás ze stromu z náklaďáku s vysokozdvižnou plošinou sundají a svezou na zem.

Poté vás buď sama policie, nebo přivolaná sanitka odveze do nejbližší psychiatrické nemocnice, tam budete vyšetřen, dostanete diagnózu a prášky, a budete hospitalizován. Po pár dnech, jak slíbíte, že budete nadále vyměšovat jen na místech k tomu určených, vás zase pustí. Ale ambulantně se budete muset psychiatricky léčit ještě dlouho. Pokud ovšem ze stromu s**ete na lidi dole z ekologických důvodů, tak jste ušlechtilý ochranář.

V Německu kácejí stromy a ochranáři protestují jako ochranáři všude jinde. Na stromy vylézají, přivazují se k nim, a v korunách si budují přístřešky, ve kterých ekologicky uvědoměle dlí, chrání tím přírodu, a žijí z dávek, neb díky provozování ekoaktivismu nemají čas pracovat. V těchto dnech také v severoněmeckém Hambacheru bojují ochranáři proti kácení stromů, které nejsou jejich.

Stromů je asi dvacet, jde o staré duby a buky, a válka o ně trvá už léta. V jejich korunách dokonce ekoaktivisté postavili mini squatt z dřevěných boudiček - jmenuje „Oaktown.“ Včera začala policie - protože je potřeba kácet - les vyklízet a aktivisty ze stromů setřásat.

Německá media - na základě zpráv svých reportérů i informací z policejních zdrojů - informují, že ochranáři začali na zasahující policisty z korun jimi chráněných stromů kálet. Spiegel referuje o „nechutných metodách“, které volí ekoaktivisté při obraně dřevin, a list tyto metody neupřesňuje. Pak hovoří - přímou řečí - policista, a suše konstatuje, že na policisty  ekologové ze stromů defekují. Z důvodů politické korektnosti to však formuluje, že aktivisté na stromech „podléhají volání přírody“. A na Twitteru policejní mluvčí píše také něco o kýblech fekálií, které ochranáři lijí policistům na hlavy - takže si zřejmě nakáleli přes noc do kbelíků ekologickou a recyklovatelnou munici.

Německá media však neodpovídají na klíčové otázky, které by čtenáře jistě zajímaly: Kálejí aktivisté jenom do věder, která pak vylévají, nebo sahají i k přímé palbě? Jakou to má konzistenci? Kálejí jen muži, nebo se kálí genderově vyváženě? To vše však díky politické korektnosti v německém tisku není. A tak německá politická korektnost zatlačila do pozadí pověstnou německou důslednost, jak správně informovat o zajímavé aktualitě.

Skafandrem proti ekolejnu!

Německá policie je však vynalézavá, a nechce ohrozit zdraví svých lidí. Proto jsou zasahující policisté kromě obvyklých přileb, používaných na demonstracích proti vrženým dlažebním kostkám, vybaveni dalšími prostředky. Důstojníci nasazení do boje proti ekologům jsou oblečeni v omyvatelných skafandrech, a tak plně chráněni před zásahem ekologicky uvědomělým trusem aktivisty. U výkalů veganů (to ti na stromech nejspíš budou) totiž nelze vyloučit toxicitu vzniklou kvašením brukve ve střevech. 

Takže o welness policistů je postaráno, bezprostřední ohrožení života či zdraví jim nehrozí, a to, že je v práci po**re vegan, prostě k policejní službě patří. Hůře je na tom příroda. Dle policejního mluvčího se lesem šíří nesnesitelný pach výkalů. On ale vyvětrá. Něco z toho skandálu však zůstane, a už navždy to bude v celé společnosti smrdět lejnem. A to je idiotismus naší otevřenosti k nejrůznějším „alternativám“, „aktivismům“, „lidové angažovanosti“ a jiným neomarxistickým úletům.

Ve společnosti je nějaké chování (kálet ze stromu na spoluobčany) chápáno jako mimořádně hrubá neslušnost, výtržnost, a nejspíše projev duševní choroby. Psychózy. Dělají to jen blázni. Pokud však někdo to samé začne dělat z důvodů ochrany přírody, je to uvědomělý ekoaktivista, vážený ochranář, cenný člen občanské společnosti, a dříve nebo později dostane dotace z daní těch policistů, na které kálel ze stromu. Pokud je společnost v takovém stavu, je konec neodvratný.