Muži by měli mít právo se prodávat stejně jako ženy.

Muži by měli mít právo se prodávat stejně jako ženy. Zdroj: Pinoy Financial

Seznamka pro bohaté diskriminuje muže!

Na webu se můžete zaregistrovat do seznamky pro bohaté, kde zlatokopky hledají své sponzory moderními, digitálními technologiemi. Když jsem web prostudoval, zjistil jsem, že celý projekt hrubě diskriminuje muže a že by se měl stát terčem stížností Gender studies a ombudsmanky.

Web, který mne zaujal, je mile přímočarý a na nic si nehraje. Jde o inzertní prostor pro zlatokopky, kde si mohou vyhledat svého partnera - sponzora. Provozovatelé webu to mají dobře filosoficky podložené: „Úlohou muže vždy bylo nejen ženu ochraňovat, vést ji životem, ale především ji dělat šťastnou a materiálně zabezpečit. Každá žena má jinou představu o svém zajištění či životní úrovni, kterou potřebuje nebo jí je příjemná. Téměř vždy však lze tuto úroveň vyjádřit peněžní částkou. Jsme přesvědčeni, že vztah mezi dvěma lidmi může být úspěšný jen tehdy, je-li vyvážený, tj. že oba lidé do vztahu dávají tolik, kolik od sebe navzájem dostávají. HledamSponzora.cz je internetová seznamka sloužící pro nalezení vzájemně prospěšného, vyváženého vztahu.“

Sláva feminismu!

Takový web je výsledkem feministické revoluce, díky které se mnohé ženy nestydí přiznat, že jsou na prodej, a otevřeně se k této identitě hlásí. Myslím, že gender aktivistky na sebe mohou být hrdé, takovou míru přímočarosti nemohly zlatokopky nikdy dříve v dějinách mít. Web také zavádí novou, politicky korektní terminologii. Zatímco v dobách před feminismem byli účastníci výše popsaných transakcí nazýváni jako zlatokopky a starý bohatý kořeni, dnes je i terminologie mnohem dál a mnohem progresivističtější. Web vysvětluje:

SUGARBABY je krásná dívka hledající úspěšného muže, který by jí pravidelně finančně nebo jinak materiálně podporoval v jejích aktivitách, byl jí oporou a mentorem.

SUGARDADDIE je seriózní a zajištěný gentleman hledající krásnou dívku, kterou by mohl podporovat, nejen materiálně, ale jako starší a zkušenější jí být i oporou a mentorem.

Zničený Koukal: Je to v pr… Zbytečné tři týdny, nedá se popsat, jak to bolí. Hokejista popisuje emoce z prohry s Kanadou >>>

Čistá diskriminace

Jak jsem ten web prošel, okamžitě jsem zajásal a chtěl se registrovat. Chtěl jsem vyhledat mladou krásnou dívku, která by mne sponzorovala za to, že jí budu dělat sexuálního mentora. Je to myslím smysluplný požadavek, a myslím, že za rozumné peníze bych mohl mnohou mladou bohatou dámu naučit spoustu velmi příjemných věcí. Web však takovou registraci neumožňuje. Pátral jsem dál, a zjistil, že není možné ani to, aby se registroval mladý hezký koloušek se zájmem o sponzoring a mentorování ze strany nějaké bohaté starší dámy. Prostě - web počítá s tím, že jsou zlatokopky jen ženy, a vůbec nepočítá s tím, že by o podobné angažmá mohl mít zájem muž. Mladý, starý, jakýkoliv. Jako by potřeby mužů prodávat vlastní tělo byly něčím nepodstatným.  Proto tímto žádám Gender studies, redakci Alarmu a Apolenu Rychlíkovou zvlášť, ombudsmanku, soudruhy z Kliniky a Jiřího Dientsbiera, aby proti serveru okamžitě zakročili. Muži mají stejná práva se prodávat jako ženy, a to, že jim to server neumožňuje, je hrubou sexistickou diskriminací. Proto prosím progresivisty - zakročte!

Velká recenze internetových a mobilních seznamek. Jaké jsou zkušenosti? >>>