Sněhuláci jako muslimové na pozvánce na mnichovské zimní trhy

Sněhuláci jako muslimové na pozvánce na mnichovské zimní trhy Zdroj: Pavlina Krskova

Německá multikulti propaganda: I sněhuláci jsou muslimové!

Katastrofální a sebevražedná móda multikulturalismu a etnicko-náboženské diverzity za každou cenu přináší v Německu další ovoce. Tentokrát to není mazání pravdivých poznámek ze sociálních sítí, ani soud pro novináře, který zveřejnil pravdivou fotku dokumentující spolupráci Hitlera s Palestinci. Tentokrát jde o sněhuláky.

Ve Švédsku si odhlasovali, že ramadán je švédský národní zvyk, a rozumnější mezi námi začali s obavami hledět do budoucnosti. Obavy se ukázaly být opodstatněné. Letáček zvoucí na mnichovské trhy totiž ukazuje, že nás prosazování multikulturalismu dovedlo až k úplnému idiotismu, k sdělením, které jsou daleko za hranicí debility, která jsou směšná, trapná a která usvědčují multikulturní propagandu ze stejné falešné přetvářky, jako byla propaganda bolševická.

Čtenářka nám zaslala narychlo mobilem přefocený letáček zvoucí na mnichovské trhy. Je zima, trhy jsou zimní, ergo se vizuálním symbolem těch trhů stal sněhuláček. A sluníčkářské heslo trhů - „My všichni“. A aby se v duchu správné multikulturní výchovy obyvatelstva zdůraznilo, že jako fakt všichni, je na plakátku sněhuláčků hodně. No a protože jsme v Německu, které je zvlášť citlivé na urážky islámu a proroka Mohameda, tak jeden z těch sněhuláčků je muslim.

Přesněji řečeno - muslimka v nikábu, zahalená a se zahaleným obličejem, jen s štěrbinou hledí před očima. Takže samozřejmě není poznat, že je to sněhulačka (podobně jako na muslimské ženě v nikábu není poznat, že je žena), ale vzhledem ke kontextu letáčku se dá důvodně předpokládat, že to taky sněhulačka bude, protože je obklopena jinými sněhulačkami.

Celá věc má dva aspekty. Prvním z nich je opravdu nepříjemná, vlezlá a v Německu všudypřítomná multikulturní propaganda. Občan má být vychováván k politicky korektním, schváleným proimigrantským postojům i prostřednictvím pozvánky na trh. I taková drobnost jako plakátek přece buduje sociální normy, a my si, vážení soudruzi multikulturalisté, nemůžeme dovolit ignorovat a promeškat žádnou příležitost, kde je možné prostého občana dovzdělat a kultivovat, aby věděl, co si má myslet o imigrantech. Tento aspekt problému je nepříjemný a nebezpečný, ale je to alespoň nějaká cílená manipulace, dá se mluvit o nějakém racionálním záměru.

Druhý aspekt problému je ještě o kousek horší. Ona ta sluníčková propaganda je totiž od pohledu úplná kravina, protože v Mekce ani v Medíně fakt nesněží. A dokonce ani v muslimských zemích střední Asie, kde v zimě opravdu sněží, muslimové sněhuláky nestavějí, protože jsou muslimové.

Sněhulák je totiž zobrazení, karikatura člověka - a malovat nebo sochat lidi zapovídá islám, takže to mají muslimové zakázaný, a stran sněhuláků se heslo „my všichni“ opravdu nedá aplikovat. Z klimatických i ideových důvodů prostě nejsou součástí muslimské tradice, ani kdyby se všichni bavorští sluníčkáři pomátli.

A tak mne na závěr napadá jedna trochu jedovatá otázka: Budou mnichovští aplikovat podobný přístup - muslim musí být všude - také v momentě, až budou tisknout pozvánky na vepřové hody?