Vladimir Putin

Vladimir Putin Zdroj: Tisková služba prezidenta Ruské federace

MIloš Zeman
Miloš Zeman
Zeman
3
Fotogalerie

Nemohly by se ženy Putinovi a Zemanovi klanět trochu elegantněji?

Když jsem byl kdysi ještě naivnější, než jsem dnes, tak jsem se pod vlivem své romantické duše domníval, že ženy jsou o něco lepší než muži. Historie mě měla varovat. Ono to vyjde tak asi nastejno. Jen to trochu víc bije do očí.

Ženy jsou schopny bezmezné lásky. Jejich klanění se Zemanovi a Putinovi jim věřím. Když to dělají muži, tak nějak předpokládám, že takový gauner ví, že to jen hraje, pokud není duševně nemocný, podprůměrně inteligentní, vydíraný, placený nebo jen tak obyčejně lidsky zlý.

Jedna dáma, kterou jsem už musel na FB vaporizovat (viz Orwell), nedávno přispěla dalším ze svých originálních příspěvků.

Cituji bez korektury: „Ještě pořád nevěříte, že vše, co se děje je úmyslné a řízené???? Snaha vychovávat generaci bez vlastenectví, však školy už v tom jedou,vychováváme mládež povrchní a závislou na hrách,mobilech a počítačích,od mala je zvykat na sex a drogy !! Křížit bílé s černými, aby vznikla nová rasa se sníženým IQ !!! Dávají přednost před klasickou rodinou homosexuálním párům ! Ochraňují se nepracující menšiny, včetně různých úchylek ! Za pár let už nebudete moci ani poukázat na pedofila, aby jste neměli strach, že vás za to zavřou!! Křesťanští potentáti od toho nejvyššího obhajují Alláha. A pokud se včas nevzpamatujeme a nezačneme se bránit, budou si s náma pohrávat jak s figurkama na světové šachovnici. A TOHLE MÁ BÝT NAŠE MLADÁ BUDOUCNOST?????“

Taková hojnost myšlenek, že se ani jednotlivě rozebrat nedají. Tak aspoň něco.

Skutečně nevěřím tomu, že všechno „se děje je úmyslné a řízené“, především ne ze strany politiků, protože jejich (ne)schopnost něco řídit je všeobecně známa. Ti mají problém postavit tři kilometry dálnice, natož nás práškovat chemtrails, bourat mrakodrapy a křížit rasy. Počítače, sex, drogy a míšení ras se děje celkem spontánně, protože to všechno, včetně míšení ras, působí lidem nějaké potěšení a nikdo nás to nemusí učit. Určitě ne politici a Bilderberg a ilumináti a krvaví američtí váleční zločinci spolčení s papežem Františkem a ajatolláhem Chameneím.

Diagnostikovat konkrétní osobu je trochu problém, když se nepodrobila testům a terapii. Při hromadném výskytu nějakých jevů ale přece jej vzniká jakýsi model. V tomto případě je to žena středního nebo pozdního středního věku, která často postuje obrázky svých vnoučat, fotografie jídel, které uvařila, fotografie usmívajícího se otce všeholidu Zemana a má nejspíš ráda květiny. Včetně umělohmotných. Zcela nadprůměrně má zálibu v článcích o znásilňování mladých bílých žen imigranty. (Osud Nataschy Kampusch nebo Breivikových obětí není tak vzrušující.) Radují se také nad každým článkem o vítězném postupu Asadových vojáků v Sýrii. Bombardované civilisty zmiňují jen tehdy, když je trefili Američané. Všude kolem sebe vidí vlastizrádce a jsou přesvědčeny, že pro Tibet bylo obsazení maoisty pravým vysvobozením z feudálního temna. V rámci svých nenávistných výlevů obviňují všechny tzv. havloidy z nenávisti, prznění rasy a humanitárního bombardování.

Vůči argumentům jsou takové bytosti imunní. Láska je láska. Výčet Zemanových prokazatelných lží je nezajímá. Na to nereagují, nebo jen obecně poznamenají, že všichni lžou. Když jim někdo řekne, že Putin byl členem zločinecké KGB, namítnou, že každý má v životě právo na obrácení. (Po letech potýkání se s teologií konečně vím, jak vypadá obrácený člověk. Jako Putin, neasi?)

Musí za tím být nějaké hluboké osobní neštěstí, nebo přinejmenším neuspokojenost. Neuchytily se v minulém čtvrt století kapitalismu? Je jejich muž tlustý, nosí doma tílko a děravé tepláky a je přeborníkem Gambrinus ligy? Spustila se dcera s Arabem? Samy se nikdy nespustily s nikým? Používají vnoučata v počítačových hrách americké tanky? Mají komplex méněcennosti, protože uvázly ve stádiu „vysoké školy života“? Potřebují na někoho hodit svůj pos… život?

Muži ovšem reagují podobně. Jen svou lásku k vůdcům a zálibu v pitomostech možná o něco lépe balí do zdánlivé racionality. Tedy jen někteří, samozřejmě. (Znám jednoho intelektuála, který byl velký obhájce Zemana, protože se mu líbila jeho dcera.)

Sesterstvo věčného klanění, které den co den pálí svíčky před ikonami Putina, Zemana a Miloševiče působí ovšem mimořádně bizarně. Dnes ještě lépe chápeme, proč některé dámy tak vášnivě se slzami v očích hajlovaly.

Dobře, Frida Kahlo se taky tahala s Trockým, to byl ovšem lump přece jen nějaké úrovně. Proto vznášíme za mužský svět prosbu: „Ženy, když už sloužíte zvrácenostem, nechte tam aspoň nějakou estetiku jako přidanou hodnotu! Jinak budeme my muži smutní.“