Tohle je žena. Aspoň to tak stojí na jeho facebooku.

Tohle je žena. Aspoň to tak stojí na jeho facebooku. Zdroj: Facebook Conchity Wursta. Nebo Wurstové

Facebook diskriminuje onanisty a androgyny!

Čtenář nás upozornil na zajímavý fenomén, který smrdí sexuální diskriminací. Když si volíte typ vztahu s nějakou osobou na Facebooku, můžete sami zjistit, že tato sociální síť diskriminuje onanisty!

Nejsem si jist, zda na věc můj informátor přišel proto, že se o něco podobného vážně pokoušel, nebo zda se nudil u počítače, klikal, a přišel na něco veselého. Já jsem jeho postup podrobně přezkoumal, vyzkoušel a mohu potvrdit: Facebook diskriminuje onanisty. Jeho nastavení neumožňuje, abyste si vyznačil, že jste ve vztahu či dokonce v manželství sám se sebou.

Naprosto mne to rozhořčilo. Mark Zuckerberg se tváří jako svatoušek, hraje si na politicou korektnost, slibuje, jak zatočí s xenofobními projevy na Facebooku, ale před vlastním prahem rozhodně nemá čisto. Onanismus není žádná deviace, je to podobně jako homosexualita prostě orientace, „gusto“, a přesto Facebook neumožňuje šťastnému a spokojenému onanistovi, aby označil, jak je ve vztahu sám se sebou.

Pátral jsem v nastavení Facebooku hlouběji a došel k závěru, že nejde jen o diskriminaci onanistů, ale i o ignorování osob s problematickou pohlavní identitou. Když máte volit pohlaví, nabídne vám menu jen dvě možnosti - žena, nebo muž. A to je v 21. století opravdu málo. Především jde o diskriminaci lidí s fluidním pohlavím, kteří se cítí mužem nebo ženou podle toho, jak se zrovna vyspali. Pro ně sice existuje možnost měnit si každý den nastavení na Facebooku, ale to by bylo tak pracné, že i tam cítím diskriminaci. Ještě těžší to na Facebooku mají lidé s neujasněnou pohlavní identitou, protože možnost zvolit obě pohlaví najednou neexistuje.

Takže prosím: Nevěřte Zuckerbergovi jeho politickou korektnost! Stran onanie a genderové neujasněnosti má šovinistické a sexistické názory jak z padesátých let minulého století!