Tomu rikam uprimne pozvani! Pokud jste byli na #kviff, mohli jste jít do Reflextoru na besedu s JXD.

Tomu rikam uprimne pozvani! Pokud jste byli na #kviff, mohli jste jít do Reflextoru na besedu s JXD. Zdroj: Miloš Čermák

MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ: Jiří X. Doležal zoufalstvím neví, jak na sebe upoutat pozornost

Rozhodla jsem se nezůstat svému kolegovi nic dlužna a vysvětlit, jak je to ve skutečnosti s naším "vztahem". Problém je samozřejmě v Jiřího hlavě.

 

Pohybovat se v blízkosti JXD je nebezpečné. Neustále všechny unavuje svými vyprávěními o autismu, fosiliích a o tom, jak ho někdo někde mlátí kladivem do penisu. To vše je navíc strašně zdlouhavé, neboť JXD vlivem trávy mluví tak pomalu, že kdyby to bylo ještě pomaleji, už je to pozpátku.

 

Svá nudná vyprávění prokládá záchvaty dávivého kašle a rádoby laškovným, cituji: „Muhehehehehe, chlemst!“ Tento vystudovaný psycholog, samozvaný vynálezce marihuany a rádoby alternativní jungle man, co se jednou za rok přikurtuje řetězem k magistrátu, aby ukázal pořádnej riot a dvoudenním dřepěním na chodníku otřásl základy českého státu, si myslí, že je pro ženy neodolatelný. Můj text o svém narcismu samozřejmě podrobil „psychologickému“ rozboru a došel k tomu, že podvědomě toužím po sexu s ním.

 

Tím se strhla lavina čtenářských reakcí, počínaje mojí matkou, která mi řekla, že jestli skončím s Doležalem nahá na obálce Reflexu, tak mě vydědí, konče jakousi pošahanou Doležalovou pronásledovatelkyní, která mi s psychopatickým nadšením denně píše odstavce o tom, jak nám s Jiřím přeje vnoučata a jestli už jsme spolu souložili. U toho si pravděpodobně řeže nohu a tančí hulahop se záchodovým prkýnkem kolem krku.

 

Zajímavé, že tolik lidí věří v odborný úsudek někoho, kdo si ve vší vážnosti před dvěma lety v přímém přenosu vzal za ženu holku, která vypadá jako postava z manga komiksu, protože jí věří, že ho skutečně miluje. Potřebujete další důkaz toho, že tento muž nemá zdravý úsudek?

 

JXD bohužel stíhá mezi litaniemi o fosiliích a retardovaných dětech všem okolo vyprávět, jak se mu rázovými vlnami zvětšuje penis, což je jen zoufalá snaha erektilně dysfunkčního jedince o kapku pozornosti. Mě ale do svých potetovaných spárů nedostane. Je to jen starý zhrzený hulič, co odevzdal manželku, řidičák a sebeúctu na marihuanový oltář. A v jednom měla Alex velkou pravdu. Smrdí!