Komentáře

Zpět na článek

MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ: Jiří X. Doležal zoufalstvím neví, jak na sebe upoutat pozornost

4 komentářů

strassidlo
23. ledna 2013 • 13:02
JXD to není, takže když mu přestanete nahrávat, bude si muset najít jinou cestu ke čtenosti a protože nehuliče už nemá čím nadchnout, bude jeho řádění v RX snad konečně stopnuto.
placirkabodlo
21. ledna 2013 • 19:16
te miluji
pooch.ledog
21. ledna 2013 • 18:07
opravdu konecna.

Existuje jeste v RX sefredaktor? A pokud ano, o co mu jde? Udelat z kdysi ojedineleho casopisu dalsi Blesk? To uz si vazne cesky ctenar, ktery ma chut cist neco lepsiho musi akorat tak vyplakat oci protoze proste nema u nas jediny casopis ktery by produkoval kvalitni zurnalistiku?
RX sel do haje uz dlouho. Sledovat jeho pad bylo pro nas, kteri jsme ho znali od jeho prvniho cisla opravdu smutne. Presto jsme asi porad nejak verili, ze jde jen o prechodnou etapu a veci se casem zase vylepsi. Prezili jsme narust debilnich a vlezlych reklam, nezajimave steky individui pod zkratkou ktere se zabyvaly tematy spise bulvarnimi, zkousli jsme propad v kvalite kdysi zajimavych Holcovych clanku plus JXD nepochopitelne nadseni pro couru kterou si dosadil pod znackou manzelka az do prace a pak nas zaplavoval nechutnymi detaily jejich prapodivneho svazku.

Obavam se vsak, ze uz nezbyla zadna energie prenest se pres dalsi hrebik v RX rakvi, a sice tady to co sem pise pod jmenem M. Lukaskova. Absolutne nic proti mladi, naopak. Clovek i tak nejak doufal, ze sem konecne prijde nova, neotrela mlada krev ktera nastini veci po svem. Ale tohle, pratele, se neda. Skutecne nemam chut nachazet kazdy den x clanku napsanych horkou klavesnici nevyzralym individuem ktere patrne ani nema pri vsem tom psani cas trosku taky o vecech a svete premyslet, kdy to sem seka jak Bata cvicky aniz by to melo hlavu a patu. Tohle uz je jen ztrata casu. To skutecne u nas neni mezi mladymi lidmi nikdo lepsi? Prominte ale za techto okolnosti se musim ptat, komu vyznamnemu slecna dela spolecnost, ze ma nahle tolik prilezitosti blejt sem svuj nevalny talent? Tim, co nyni uverejnila se dokonale shodila. JXD je kapitola sama pro sebe, obavam se vsak, ze ho slecna Lukaskova ve sve trapnosti a ubohosti nyni jeste predbehla. JXD neminim obhajovat ale u nej se aspon da rici, ze kdysi cosi dokazal. Co vlastne umi M.L.???

No, hlavne ze se vam zvedla sledovanost. RX - FUJ!
placirkabodlo
21. ledna 2013 • 19:17
poochvo, prestan si ji tady honit tak dlouze voe