Tomia Okamura

Tomia Okamura Zdroj: Profimedia.cz

Česko NENÍ rasistická země!

Až zase někde uslyším nějakého levicového intelektuála s Respektem - platformou podobných postojů - v kapse vykládat, že Čechy jsou zemí rasistů, tak mu ten Respekt z té kapsy vytáhnu a omlátím o hlavu. Češi jsou naopak jedním z nejméně rasistických národů Evropy.

 

MF Dnes pravidelně pořádá mezi svými čtenáři - především na webu - nejrůznější výzkumy názorů a postojů na věci, které se právě dějí a zajímají veřejnost. Vzhledem k úmrtí exprezidenta Václava Havla a blížícímu se konci funkčního období Václava Klause proto deník uspořádal mezi svými čtenáři průzkum, koho by chtěli jako dalšího prezidenta, kdo by se podle nich měl po Klausovi stát prvním mezi rovnými. Přitom masa čtenářů iDnes je tak obrovská, že lze jejich vzorky odpovídajících chápat jako reprezentativní pro celou populaci a výsledky jejich anket proto lze v podstatě považovat za vědecky prokázané skutečnosti.

 

Jak tvrdí každý levicový intelektuál, čtenář Respektu a antiamerikanista, Čechy jsou národem xenofobních rasistů. V anketě českých čtenářů největšího českého deníku se však jako kandidáti na českého prezidenta sídlícího na Pražském hradě ve středních Čechách umístili poloviční Japonec Tomio Okamura a Žid Václac Fischer.

 

 

Tato volba čtenářů dává - bez ohledu na předsudky a sýčkování levičáků - o našem národě výbornou zprávu. Ta zpráva zní: Nejsme ani v nejmenším rasisté a iracionálně neupřednostňujeme  členy vlastního etnika. V České republice je - zaplať Pánbůh - pro lidi přijatelnější, aby jejich prezidentem byl výkonný Japonec nebo svědomitý Žid, než neschopný a zkorumpovaný Čecháček. Sláva Čechům, sláva národu, který už zjevně poslal rasismus na smetiště dějin.