Komentáře

Zpět na článek

Česko NENÍ rasistická země!

26 komentářů

jbf23
7. ledna 2012 • 09:43
1) O reprezentativnosti iDnes by se dalo pochybovat, velikost ctenarske zakladny nezarucuje reprezentativnost. V pripade iDnes se jedna spise o seslost lidi, kteri radi ctou stejne dementni denik. 2) Vsimnete si, ze zadny z navrhovanych kandidatu neni ani cernoch, ani Cikan. Fischer dokonce ani moc jako Zid nevypada. Kdyby vypadal, jak Sharon, mel by asi smulu.
premysl.cerny
6. ledna 2012 • 12:52
zase jsem se utvrdil v tom , že není dobré číst reflex, to jen pro vaši informaci abyste mně nehledali ! At si toho jx čte kdo mu to žere.
sigrmilan
30. prosince 2011 • 01:48
Tak to bych od Reflexu necekal!!!Jsem smutny ze musim vyradit reflex z meho oblibeneho cteni!!!
Cesko,­Sloven­sko,Pol­sko jsou podle meho nazoru a zkusenosti asi nejrasistictejsi staty cele EU
Pokus:
1.zajdi do mistni hospody
2.nadhod tema:­cika­ni,al­banci,­ruso­ve..­...
3.a uz jen poslouchej debatu a hlavne ty extremni nazory!!!!!!
Nazdar
jurnicek
30. prosince 2011 • 10:24
Doležal nadhodil jsi téma "Češi" a ty píšeš na to téma rasisticky (aspoň podle svých vlastních kritérií).
talpa
5. ledna 2012 • 09:43
Vyrazujete Reflex? Nejste nahodou xenofobni a tak trochu rasista? Xko vyjadrilo svuj nazor na zaklade nejakeho argumentu. Vy jste se ohnal protiargumentem, to je spravne, ale neznamena to ze tim straci puvodni nazor na kvalite, Ono totiz jestli sbirate inspiraci v hospode tak je to dost omezeny vzorek. Asi jako kdyz delate statistiku zlocinnosti ve vezeni.
kkk999
29. prosince 2011 • 09:12
už nehul, tvoje IQ se dostává pod hranici chudoby, kdyby oslům svítily oči, bude nad tebou světla víc než v Las Vegas! Neřekl bych, že ČR je rasistická země. Já vidím problém jinde: V ČR není respektování platných zákonů vyžadováno nekompromisně, vždycky a od každého, padni komu padni. Je mi jedno, jestli jsi bílý, žlutý, černý, zelený nebo jánevímjaký...Kdyby totiž bylo respektování platných zákonů vynucováno stylem padni komu padni, už by dávno Doležal do Reflexu nepsal, protože by byl dávno trestně stíhán a odsouzen za neustálé porušování §287 trestního zákona. Zrovna tak při posuzování jakéhokoliv trestného činu by mělo být zcela jedno, jakou barvu pleti má pachatel nebo jaké má zaměstnání, či kolik peněz má. Jaká je realita, to víme všichni.
tanyya
28. prosince 2011 • 23:00
ale neverim tomu, protoze kohokoliv se zeptas, nema rad cikany. Hodne lidi rika - ze jim asiati a cernosi nevadej, ze jo, ale to jenom proto, ze tady nejsou dostatecne dlouho a neni jich moc! budte radi za to, ze jsme jaci jsme a nepoustejme je sem!!!
Pjetkovic
27. prosince 2011 • 11:41
To, že jsou Doležalovo články totální snůška kravin jsem si začal myslet už od jeho článku o nudistech. Za tu dobu jsem o tom přesvědčen a je zjevné, že pan Jiří už ztratil veškerou sebereflexi. Napsat, že každý levicový intelektuál si myslí, že Češi jsou národem xenofobních rasistů, nebo každý kdo čte Respekt si myslí, že je Češi jsou národem xenofobních rasistů, to je prostě něco neuvěřitelnýho.

Takováhle paušalizace jakoby z pera vypadla nějakýmu náckovi, jejichž profily na FB Jirka tolik žere.
muhlhaus
27. prosince 2011 • 08:44
Už jsem se bál, že to autor myslí s tím levicovým intelektuálem s Respektem v ruce a nadávající na rasisty (i když antiamerikanistický zrovna Respekt fakt není) vážně, ale zřejmě je to celé myšlené jako vtip. Dokazovat, že Češi nejsou rasisti na základě toho, že by údajně chtěli za prezidenta polojaponce nebo žida, to se fakt povedlo!
quesh
26. prosince 2011 • 23:13
Tedy až na to, že oním "kandidátem" není Václav Fišer, ale Jan Fischer.