Jan Čáka a Ladislav Bátora

Jan Čáka a Ladislav Bátora Zdroj: Archív

Bátorův kámoš: Liga proti antisemitismu by měla jít kouřit č...!

K tomu vyzývá na Facebooku kamarád Ladislava Bátory Jan Čáka. Podíval jsem se, co je to za kreténa, a už mne jeho verbální zvratky nepřekvapují. Jeho heslem je Nic než národ a sympatizuje s DSSS!

 

Když se panu Čákovi podíváte na profil, hned je jasné, co je zač. Jeho oblíbené citáty jsou "Blaho Vlasti budiž nejvyšším zákonem" (Radola Gajda) a Nic než Národ (František Palacký).

 

Na zdi pak najdeme plody jeho ducha (ponecháno v původní podobě bez úprav):

 

"Nechci se muslimů nějak moc zastávat.Ovšem jedinný spor ve kterém dávám za pravdu palestincům tak to je v otázce Israele.Je dobře že to někdo vidí oběktivně.Docela je nepochopitelný to že některý kreatury straní jen a pouze Israeli.Je pak pochopitelné že se vědšina Čechů a křestanů dává na stranu palestinců."

 

FacebookFacebook|Archív

 

Článek Rotavou šly stovky radikálů, přijely i posily z Německa komentuje výkřikem: "Jsem rád že tam ty naši kluci šli.Myslím si že jako Národ, jako Češi by jsme meli držet při sobě.Víceméně se všichni schodnou na tom že EU a euro je na ho.... Stejně tak se drtivá vědšina nás schodne v otázce cikánské nebo muslimské.Bylo tam 400 lidí.Věřím tomu že do deseti let nás budou pochodovat městy čtyry tisíce.Všichni jako svatou mantru zvolejme jedním hlasem NIC NEŽ NÁROD!"

 

 

A konečně vysvětlí: "DSSS není extremistická strana.Média se chovají tak jako by nevedeli že to co děláme je už normální.Takovéto pochody jako v Rotavě a nacionalistické názory do 21 století prostě patří.Stigmatizují nás podobně jako stigmatizovali komunisté máničky."

 

Inu - jak bylo možné předpokládat, Ligu proti antisemitismu uráží normální nácek, sympatizant DSSS, pohrobka zakázané neonacistické Dělnické strany. A když vás uráží nácek, je to přece čest!