Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023

Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023 Zdroj: Zbyněk Pecák

Jana Bendová: Rajchl něco popletl, Klaus píše Ficovi a o čem svědčí další pirátský sexuálně-pracovní incident

Sešli se dva diktátoři, Putin a Kim, na vojensko-potravinových líbánkách. Malý Putin by byl rád Veliký jako car Petr anebo carevna Kateřina, proto potřebuje na další dobývání severokorejskou munici. Traduje se, že kvůli Kateřině její milenec a rádce kníže Potěmkin nechal pro její inspekční cestu po Krymu nakreslit kulisy krásných vesnic, aby předstíraly obraz hojnosti. A když mohla mít Kateřina Potěmkinovy vesnice, může mít Vladimir na dobytém Krymu Putinkimovy vesnice, no ne?! Proč píše exprezident Klaus před volbami dopis Robertu Ficovi (to je ten apoštol putinovského míru) je zřejmé. Bohužel. A není náhodou někde kolem vás tajná množírna podomních spasitelů? Jsou totiž jako ti Cimrmanovi trpaslíci, které děd Vševěd chytal na vařenou bramboru a na škvarek - vlezou všude a strašně rychle se množí.

Pokračování 2 / 8

Klaus píše Ficovi

Pohřeb režiséra Juraje Jakubiska - Václav Klaus

Václav Klaus napsal podpůrný dopis Robertu Ficovi. Každý zkrátka někomu píše. Taťána Oněginovi, Karel IV. Petrarkovi, Biľak Brežněvovi a Klaus Ficovi. Řekni, komu píšeš…

Pokračování 3 / 8

Množírna spasitelů

Demonstrace Česko proti vládě. Václavské náměstí 16. 9. 2023

Organizátor sobotní protivládní demonstrace Jindřich Rajchl na Facebooku napsal, že vlak z Českých Budějovic „byl bez vysvětlení odstaven“, aby se jeho podporovatelé nedostali na Václavák. Ve skutečnosti šlo o železniční neštěstí. On má snad někdo někde na tyhle amatérské spasitele tajnou množírnu!

Pokračování 4 / 8

Úspěšná stávka

Generální stávka 19. 9. 2023

Generální stávka za normální život, vyhlášená na 12. 9., byla naopak zcela úspěšná. Normální život od té chvíle žije drtivá většina společnosti.

Pokračování 5 / 8

Jóóhohóó

Vicepremiér Ivan Bartoš (Piráti)

V pirátské enklávě se přihodil další, údajně sexuálně-násilnický milenecko-pracovní incident, tentokrát přímo pod nosem ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše. Ten předchozí z ministerstva vnitra policie stále prověřuje. Piráti jsou prostě náruživější po všech stránkách, nejsou žádní konzervové.

Pokračování 6 / 8

Nebezpešná pro člověka

Pláže na Bali se bez turistů změnily ve smetiště, místní nestíhají odklízet odpadky

Podle 29 vědců z osmi zemí překročil člověk poškozováním planety, využíváním přírodních zdrojů a znečištěním již šest z devíti planetárních limitů. Země přestala být pro člověka bezpečná. To člověk přestal být bezpečný pro Zemi už dávno.

Pokračování 7 / 8

Vůdce a Československo

Vladimir Putin

Adolf Hitler nevyloučil mírové rozhovory s Československem. „Ať veřejně řeknou, že jsou k jednání připraveni,“ prohlásil. Říše ale odmítá jednat o okupovaných územích v Sudetech, která považuje za svou součást. Pardon, to řekl vůdce Putin o Ukrajině.

Pokračování 8 / 8

P. S.

Albert Einstein a jeho pověstný rozcuchaný účes.

A k výročí mnichovské dohody (30. září 1938) si připomeňme Alberta Einsteina: Svět je nebezpečné místo k životu, ne kvůli lidem, kteří jsou zlí, ale kvůli lidem, kteří s tím nic neudělají.