Vánoční poselství Miloše Zemana

Vánoční poselství Miloše Zemana Zdroj: TMBK

Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana. (26.12.2021)
Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství. (26.12.2021)
Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství. (26.12.2021)
Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství. (26.12.2021)
Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství. (26.12.2021)
8
Fotogalerie

Vylepšujeme Vánoční poselství prezidenta republiky: Co jsme chtěli slyšet a neslyšeli

Prezident republiky Miloš Zeman již podeváté a tedy tradičně přednesl v tyto sváteční dny své Vánoční poselství a dokázal tím hned tři věci: Zaprvé, je stále při síle, zadruhé, byl by to nejhorší youtuber na světě a zatřetí, neví přesně, co od něj občané doopravdy chtěli slyšet. My to nicméně víme, takže v rychlosti doplníme, co mělo zaznít, ale nezaznělo. 

 

  1. Jak asi víte, Nadační fond Prezidenta republiky jsem založil proto, abych snížil státní dluh. Ale protože to těch pár mega rozhodně nevytrhne, rozhodl jsem se investovat do vzdělání Jana Lipavského. Protože je to potřeba.
  2. Použiju veškerou svou prezidentskou sílu, abych donutil Opavii začít znovu vyrábět Vlnky.
  3. V tom se ukázala Boží láska k nám, že Bůh poslal na zem svého jednorozeného sy- Jiří, takový hovadiny si dávej na Twitter, sem to netahej. Napiš tam něco jinýho, střih, STŘIH!
  4. Znělka Comebacku se ode dneška stává prezidentskou fanfárou.
  5. Možná vám to přijde zvláštní, když říkám že je pro nás Greta Thunberg stejnou hrozbou jako Al-Káida nebo Talibán… ale já to říkám hlavně proto, abyste viděli, jak nízké mám mínění o BIS.
  6. NATO spáchalo v Afghánistánu nový Mnichov. A jestli na mě ještě jednou zkusíte nějaký srandy se šedesát šestkou, tak udělám z Hradu svůj Stalingrad. Budu bránit svoje akvárium do posledního dechu.
  7. Vratislav Mynář a Martin Nejedlý ode mě dostanou státní vyznamenání za to, že ani ve chvíli, kdy jim bylo nejhůře, se nepoddali.
  8. Rozhodli jsme se s hradním týmem řešit neúnosnou výši cen bydlení v Praze. Podle našich ekonomických expertů jsou ceny bytů totiž nafouklá babl. Bam.
  9. Chtěl bych vás požádat, abyste podpořili kandidaturu Andreje Babiše na prezidenta republiky. A mojí na premiéra republiky.
  10. Jistě si děláte starosti o můj vzhled, ale soudruzi z Číny říkali, že mám vnitřnosti jak dvacetiletý mladík. Konkrétně říkali, že mám vnitřnosti jako dvacetiletý mladík, který vedl v Šanghaji protistátní blog.
  11. Nová Star Wars trilogie nepatří do oficiálního kánonu.
  12. Přeji vám krásné prožití vánočních svátků a v mezích koronavirových opatření i bujaré oslavy Nového roku. A kdybyste viděli Ovčáčka, tak už mu nenalévejte. 

Video placeholde
Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana. (26.12.2021) • ČTK/Blesk