Video placeholde

Hodina dějepichu - otázkový speciál: Měla Tereza s Honzou někdy sex a v čem jsou konzervativní?

Protože Vánoce jsou svátky klidu, míru a pokoje, místo klasické epizody Hodiny dějepichu, našeho podcastu o historii sexu, sexuality a erotiky, vám přinášíme rozhovorový speciál. Autoři podcastu budou odpovídat na profesionální otázky svého kolegy… i na vaše zvrhlé dotazy. 

Protože jsme tady v Reflexu dobré duše, nemohli jsme vás bez vašeho podcastu nechat dva týdny ani o Vánocích, proto přinášíme v řadě již druhý vánoční speciál, tentokrát extra speciální. Je to malý rozhovor se dvěma tvůrci Hodiny dějepichu, s Terezou Kujovou a Janem Studničkou. 

Řadu otázek jsme dostali přímo od vás a na ty samozřejmě uslyšíte odpověď, ale taky se probírá hromada jiných věcí. A někdy dokonce rozhovor hraničí i s něčím, co by se na třicet metrů v mlze mohlo jevit jako jakás takás profesionalita. Po autohavárii. Takže pokud chcete vědět, jak vznikají díly, co je nejoblíbenější epizoda tvůrců, jaký je jejich oblíbený fotbalista a (ano, ano, my víme) jestli spolu někdy spali, pouštějte speciální epizodu Hodiny dějepichu.