Video placeholde

Osmanská říše je nejslavnější muslimský stát historie. Plný teplých sultánů a pedofilních vojáků

Když se v české pohádce jde „bojovat s Turkem”, myslí se tím Osmanská říše. Po celá staletí se Svatá říše římská (tedy my) řezala s Osmanskou říší (tedy s Turkem) o to, kdo je víc Řím a kdo bude kontrolovat východní Evropu. Ale na to, v jak úzkém kontaktu jsme byli, že jsme strávili v sousedství Osmanské říše sedm set let, se toho o ní moc nenapovídá. A už vůbec ne o jejím sexuálním životě.

Každá země, každá kultura má svoji „speciální jednotku”. Takovou tu vojenskou jednotku z dob největší slávy dané kultury. Oddíly, které reprezentují kvality dané země. Amíci mají mariňáky. Námořní pěchota slouží Spojeným států od chvíle jejich vzniku a dodnes jsou armádní elitou. Poláci mají okřídlené husary. Francouzi rytíře na koních. My máme vozovou hradbu, vyjadřuje nezdolnost, nesmrtelnost a nepoddajnost Čechů. A Turci mají janičáře. 

Janičáři byli páteří armády Osmanské říše a její hlavní zbraň. Byli to janičáři, kdo dobýval pro Turky rozsáhlá území v Asii, Evropě i Africe, byli to janičáři, kdo fungoval vedle šlechty jako elita národa. Všichni je měli rádi a všichni chtěli být jako oni. Byli výkvětem říše. A stejně jako zbytek říše, i oni měli rádi sex s mladými chlapci.