Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor

Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor Zdroj: Naughty Harbor

Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor
Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor
Silikonový Nick, nový přírůstek v pražském nevěstinci Naughty Harbor
Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor
Umělé panny z pražského nevěstince Naughty Harbor
27
Fotogalerie

Sexuální revoluce pokračuje: Nevěstinec s luxusními silikonovými pannami nově nabízí i muže

Sexuálního panáka si pomocí formuláře vybrali sami ženy a gayové. Jmenuje se Nick. Jeho vášní je kromě sexu především fitness. V posilovně tráví veškerý volný čas a na jeho sexy těle je to znát. Veřejně se hlásí k tomu, že je bisexuál. Smyslem jeho života je uspokojování erotických fantazií mužů i žen.

„Na základě poptávky a zároveň snahy nabídnout naše služby širšímu okruhu zákazníků, jsme do privátu pořídili zbrusu nového panáka Nicka. Je zakoupen od certifikovaného výrobce. Tím je zaručena vysoká kvalita této speciální erotické pomůcky,“ říká Ronald Eller z podniku Naughty Harbor, prvního nevěstince se silikonovými pannami v Česku.

Nový silikonový muž Nick je vyrobený z TPE (termoplastický elastomer), tedy ze stejného materiálu jako všechny ostatní panny, které podnik nabízí. Díky tomu je tým podniku přesvědčený, že na základě dosavadních bohatých zkušeností, poskytnou ten nejvyšší servis i dámské klientele.

Vstříc zájmu žen

Svým klientům se podnik snaží nabízet vysoký standard služeb, a tak nemohli velký zájem ze strany žen o mužskou variantu sex doll nechat bez povšimnutí. K pořízení nové pomůcky přispěl i zájem gayů, kteří též hlasováním pomohli s finální volbou panáka. Hlavní cílovou skupinou jsou ale především ženy.

„Nickovou nespornou výhodou je permanentní erekce, o které si normální muži mohou nechat jen zdát. To je něco, co ženy velmi ocení. Stejně tak naprostou svobodu dělat si dobře tak, jak jen ony chtějí a jak dlouho chtějí. Navíc má panák vyměnitelný penis a je tedy možné zvolit si jeho jiný tvar či velikost,“ prozrazuje dále Ronald Eller.

Virtuální realita?

Žhavou novinkou v podniku je propojení silikonových pannen s virtuální realitou.  V brzké době plánuje podnik vybavit všechny pokoje dalšími erotickými pomůckami tak, aby si muži i ženy mohli užít ještě více erotického uspokojení.

Na „společnice“ i „společníka“ Nicka se podívejte do galerie: